Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Korte Leidsedwarsstraat 12-16

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Cabinet

  • Parking

Huur ook in dit historische bedrijfsverzamelgebouw te Amsterdam

Op zoek naar goedkope kantoorruimte in Amsterdam? Binnen dit bedrijfsverzamelgebouw is het mogelijk om tegen een lage huurprijs kantoorruimte / werkruimte te huren! Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Korte Leidsedwarsstraat, nabij het Leidseplein. U huurt hier een eigen werkplek / kantoorkamer (m2 op aanvraag) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2).

Bijzondere kantoorruimte te huur met rijke historie

De kantoorruimten zijn gelegen op de tweede t/m de zevende verdieping. Er is een gemeenschappelijke receptie aanwezig, evenals een restaurant en vergaderruimten. Het kantoorpand heeft een zeer rijke historie en is vroeger gebouwd als suikerfabriek. De bouw van dit huidige kantoorpand in Amsterdam heeft plaatsgevonden rond 1850. De robuuste pilaren en plafondbalken zorgen voor een hippe en industriële sfeer.

Kantoorunits en parkeerplekken te huur tegen voordelige prijzen!

Een werkplek huren kan hier vanaf €250,- per maand. Een kantoorkamer huurt u hier al voor maar €500,- per maand. De metrages van kantoorkamers variëren van 25 m2 tot 143 m2, voor elk wat wils! De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen door de nabijheid van verschillende OV-punten. Komt u met eigen vervoer? Voor slechts €300,- per maand kan een vaste eigen parkeerplek gehuurd worden!

Vrijblijvende rondleiding aan de Korte Leidsedwarsstraat

Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Amsterdam Centrum? Breng dan zeker een bezoek aan deze locatie, hiervoor plant u een gratis rondleiding bij SKEPP!

Kantoorruimte huren bij het Leidseplein in Amsterdam Korte Leidsedwarsstraat 12-16 Amsterdam Grachtengordel Toplocation!

3D Viewer Korte Leidsedwarsstraat

Click to activate

5 reviews Korte Leidsedwarsstraat

Deze week heb ik een rondleiding gehad in dit kantoorgebouw.

Het is echt een gaaf kantoorpand op een goede locatie in Amsterdam! Er zitten verschillende ondernemers in verschillende branches, wat een energieke vibe geeft.

Super leuk pand in de Grachtengordel van Amsterdam.

Vriendelijk personeel, goede service en een top locatie.

Hele gezellige kantoren.

Leuke ondernemers werkzaam in dit pand.

Ideaal die 3d-viewer, geeft een goed beeld van de werkelijheid!

Top pandje!

Leuke buurt en servcie is goed

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!