Rent office space Amsterdam Grachtengordel, Nieuwe Kerkstraat 26

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Weesperplein 5 mins walk (0.4 km)
 • Subway station Amsterdam, Weesperplein 7 mins walk (0.6 km)
 • Railway station Amsterdam Centraal railway station 22 mins walk (1.8 km)
 • Subway station Weesperplein 5 mins walk (0.4 km)
 • Park 5 mins walk (0.4 km)
 • Gym 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Nieuwe Kerkstraat 26 in Amsterdam Grachtengordel

Available (flex)desks
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel? Neem dan snel een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het kantoorgebouw is ingeschreven sinds 1992 als rijksmonument en heeft daarnaast een prachtige ligging, namelijk midden in het centrum van Amsterdam. Hier bereik je makkelijk en snel met een korte loopafstand leuke winkels en gezellige terrasjes.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werk te huren voor meerdere dagen per week. Heb je bijvoorbeeld een werkplek voor 1 dag per week nodig in het centrum van Amsterdam? Dat kan, voor slechts een maandelijks bedrag van €120,-. Huur je liever een werkplek voor 3 of 4 dagen in de week? Deze mogelijkheden zijn er ook vanaf €240,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd hoe deze werkplekken er uit zien? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Een bar, sociale ruimte en terrasje

Het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel brengt vele voordelen met zich mee. Zo zit er aan de voorzijde van het kantoorpand een grote bar waar je wat lekkers kunt halen voor bij een kopje koffie/thee en in de middag heb je de mogelijkheid om een lekker broodje te halen. Zoek je vervolgens een fijn plekje waar je deze lekkernijen kunt nuttigen? Neem dan plaats op het terrasje waar je heerlijk kunt genieten van de Amsterdamse buitenlucht. In het kantoorgebouw zijn ook verschillende plekken waar je zowel formele als informele gesprekken kunt voeren. Het zijn gezellige plekken met een huiselijke sfeer.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt een kantoorkamer midden in het centrum van Amsterdam, dat betekend dat alles binnen makkelijk binnen korte loopafstand bereikbaar is. Denk hierbij aan de gezellige terrassen, leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg van de dichtstbijzijnde snelwegen. Reis je liever met openbaar vervoer? Om de hoek zit een tramstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en bekijk een van de beschikbare werkplekken. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan een rondleiding in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel verder aan een kantoorruimte aan de Nieuwe Kerkstraat.


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

H

Creatief opgezet!

J

mijn werkplek is fijn.

leuk concept

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Nieuwe Kerkstraat 26

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner