Amsterdam Oost, Batjanstraat 11

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Batjanstraat in Amsterdam (Oost)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost? Bekijk dat dit gave kantoorpand, de voormalige Gerardus Majellakerk. De voormalige kerk is in 1926 gebouwd en staat ingeschreven als rijksmonument sinds 2001. In dit gave pand zijn in de kantoorruimten werkplekken gecreëerd. Benieuwd hoe het er hier uit ziet? Plan dan snel een rondleiding

Huurprijzen

Op dit moment zijn 5 werkplekken beschikbaar, in een open en gezellige kantoorruimte. Je maakt in deze ruimte gebruik van een hip en modern bureau met een fijne bureaustoel. Door de grote ramen is er veel lichtinval, dit zorgt voor een prettige werkomgeving. Ook is er tijd voor ontspanning tijdens het werken. Er staat een gezellige tafel waar aan geluncht kan worden en er is een voetbaltafel. Voor een werkplek aan de Batjanstraat betaal je een maandelijks bedrag van €325,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten.

24/7 toegankelijk, een pantry en vergaderruimte

Het huren van een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost brengt vele voordelen met zich mee, je maak hier namelijk gebruik van vele services en faciliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld 24/7 gebruik maken van jou werkplek, erg handig om in de avond of in het weekend de laatste werkzaamheden af te ronden. Daarnaast vind je in de kantoorkamer een pantry, hier je een lekker kopje koffie/thee zetten en in de middag een verse lunch voorbereiden. Wil je klanten uitnodigen? Maak gebruik van de vergaderruimte, hier kun je afgesloten van de andere huurders prettig vergaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn verschillende op- en afritten zoals de A1 en A10 binnen enkele minuten bereikbaar en ook de dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van 6 minuten. In de nabije omgeving zijn er gezellige cafés en restaurants te vinden waar je een lekker hapje kunt eten en drinken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Dit doen wij door middel van al je vragen te beantwoorden en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Batjanstraat.

Batjanstraat 11 Batjanstraat 11 Amsterdam Oost Toplocation!

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!