Rent office space Amsterdam Oost, Batjanstraat 11

5 (3 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Valentijnkade 4 mins walk (0.3 km)
  • Subway station Amsterdam, Molukkenstraat 4 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Amsterdam Muiderpoort 7 mins walk (0.6 km)
  • Park 3 mins walk (0.2 km)
  • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Batjanstraat 11 in Amsterdam Oost

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Oost!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Batjanstraat in Amsterdam (Oost)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost? Bekijk dat dit gave kantoorpand, de voormalige Gerardus Majellakerk. De voormalige kerk is in 1926 gebouwd en staat ingeschreven als rijksmonument sinds 2001. In dit gave pand zijn in de kantoorruimten werkplekken gecreëerd. Benieuwd hoe het er hier uit ziet? Plan dan snel een rondleiding

Huurprijzen

Op dit moment zijn 5 werkplekken beschikbaar, in een open en gezellige kantoorruimte. Je maakt in deze ruimte gebruik van een hip en modern bureau met een fijne bureaustoel. Door de grote ramen is er veel lichtinval, dit zorgt voor een prettige werkomgeving. Ook is er tijd voor ontspanning tijdens het werken. Er staat een gezellige tafel waar aan geluncht kan worden en er is een voetbaltafel. Voor een werkplek aan de Batjanstraat betaal je een maandelijks bedrag van €325,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten.

24/7 toegankelijk, een pantry en vergaderruimte

Het huren van een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost brengt vele voordelen met zich mee, je maak hier namelijk gebruik van vele services en faciliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld 24/7 gebruik maken van jou werkplek, erg handig om in de avond of in het weekend de laatste werkzaamheden af te ronden. Daarnaast vind je in de kantoorkamer een pantry, hier je een lekker kopje koffie/thee zetten en in de middag een verse lunch voorbereiden. Wil je klanten uitnodigen? Maak gebruik van de vergaderruimte, hier kun je afgesloten van de andere huurders prettig vergaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn verschillende op- en afritten zoals de A1 en A10 binnen enkele minuten bereikbaar en ook de dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van 6 minuten. In de nabije omgeving zijn er gezellige cafés en restaurants te vinden waar je een lekker hapje kunt eten en drinken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Dit doen wij door middel van al je vragen te beantwoorden en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Batjanstraat.


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Wat een ontzettende inspirerende omgeving!

A

Sinds september 2018 huur ik een bureau op Batjanstraat nummer 11, wat me heel goed bevalt.

Het is een rustig kantoor, waar hard gewerkt wordt maar waar - als je er zin in hebt - ook ruimte en tijd is voor gezelligheid. De kantoorruimte bevindt zich in de gewelven van de Majellakerk, wat het tot een unieke werkruimte maakt. Zeker als het complete Nederland Philharmonisch Orkest beneden zit te spelen (magic!). En...er is nog plek voor meer zzp'ers! We hebben lekkere koffie. :)

K

Fijne, lichte kantoorruimte op een echt unieke en inspirerende plek.

Altijd toegankelijk met eigen sleutel, snelle wifi en lekkere koffie. Ook een mooie vergaderruimte (gratis) beschikbaar en prettige inrichting met veel groen. Wie wil en kan luncht mee, niks moet, alles kan. Kom snel sfeerproeven, er zijn nog bureaus vrij!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Batjanstraat 11

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen