Super deal

Amsterdam Oost, Piet Heinkade 55

1019GM Amsterdam Oost

5 (3)

Kantoorruimte huren met adembenemend uitzicht over het IJ in Amsterdam

Een zeer zakelijke, dynamische en inspirerende kantooromgeving. Dat kan gezegd worden over dit kantoorpand aan de Piet Heinkade. De locatie van het kantoor is aan de noordkant van het centrum van Amsterdam. Deze locatie is ideaal voor professionals en ondernemingen die geloof hebben in de bijdrage van hun werkomgeving aan het succes van het bedrijf.

Een fantastisch uitzicht over het Amsterdamse IJ vanuit uw kantoor

Door de raampartijen van uw kantoorruimte kijkt u uit over het Amsterdamse IJ, werkelijk een fantastisch uitzicht. U huurt hier een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Binnen dit gecombineerde kantoorpand en business center wordt volledig verzorgde kantoorruimte aangeboden op basis van flexibele contracten. Een langdurig huurcontract kan voordeel opleveren in de vorm van een lagere huurprijs.

Het service-team binnen dit kantoorpand staat altijd klaar voor u

Een werkplek in de open kantoortuin kost slechts €425,- per maand, terwijl u een kantoorkamer huurt vanaf circa €850,- per maand. Een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huurt u al vanaf circa €275,- per m2 per jaar. Het team van dit kantoorgebouw staat altijd voor u en uw gasten klaar, met een vriendelijke ontvangst en een professionele benadering.

Kom de lekkere koffie van de koffiebar proeven!

U kunt ook gebruik maken van voorzieningen als een koffiebar. Ook zijn enkele bijzondere services mogelijk, zoals fietsreparatie en knopen laten aanzetten. Ziet u dit kantoorpand in Amsterdam zitten? Plan dan uw rondleiding in, via het menu rechts op deze pagina of neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte beschikbaar nabij het IJ in Amsterdam Piet Heinkade 55 Amsterdam Oost Toplocation!

3D Viewer Piet Heinkade

Click to activate

3 reviews Piet Heinkade

Een kantoor op een top locatie met een geweldig uitzicht.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door vriendelijk personeel en wordt er een heerlijke kop koffie aangeboden. Een kantoor met een warme en vriendelijke sfeer!

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door vriendelijk en behulpzaam personeel.

In dit kantoor wordt een zeer uitgebreid servicepakket aangeboden. Zo kunnen ze er voor zorgen dat je fiets wordt gerepareerd, indien nodig. Over goede service gesproken!

Ideaal om via de 3D-viewer te zien hoe de het kantoorgebouw er van binnen uit ziet

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!