Amsterdam Oost, Cruquiusweg 98

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Cruquiusweg in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan Cruquiusweg in Amsterdam? In dit kantoorgebouw huur je kantoorkamers voor een mooie prijs die zijn voorzien van vele voorzieningen en services. Het kantoorpand is gebouwd in 2007 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 15.715 m2. Buiten de gemeubileerde kantoorruimten om is het hier ook mogelijk om te vergaderen, handig voor meetingen maar ook om er bijvoorbeeld gebruik van te maken wanneer je een afspraak hebt met een gast.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er twee kantoorunits nog voor verhuur beschikbaar. Een kantoorruimte van 32 m2 huur je voor een maandelijks bedrag van €607,-. Toch opzoek naar iets groter? De andere kantoorruimte die nog beschikbaar is heeft een totale oppervlakte van 41 m2, hier betaal je €802,- voor in de maand.

Glasvezel, kopieer- en printfaciliteiten en een goede parkeergelegenheid

In dit kantoorpand aan de Cruquiusweg in Amsterdam huur je all-in. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruikmaken van glasvezel, wanneer snel en efficiënt werken bij jou past, is dit zeker iets voor jou! Ook is er een ruime parkeerplaats op eigen terrein maar je hebt ook de mogelijkheid om gratis in de dichte omgeving te parkeren. Verder zijn er nog kopieer- en printfaciliteiten aanwezig, kun je gebruik maken van een pantry en heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Fijn wanneer ’s avonds langer door wil werken of in het weekend terug wil komen om de laatste werkzaamheden af te ronden.

Locatie en bereikbaarheid

Mocht jij je afvragen of het pand makkelijk bereikbaar is, dan hebben we hier voor jou het geruststellende antwoord. De opritten van de snelwegen A1 en A10 zijn binnen 10 minuten vanaf jouw werkplek gezien bereikbaar. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte Amsterdam, Insulindeweg is maar 10 minuten lopen, ideaal. In de nabije omgeving zit The Harbour Club, een gaaf restaurant waar je heerlijk kunt eten. Fijn om bijvoorbeeld een keer na werktijd met een collega of relatie een hapje te eten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Cruquiusweg in Amsterdam?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het huren van een van deze ruimten aan de Cruquiusweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit alles is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Cruquiusweg 98 Cruquiusweg 98 Amsterdam Oost Toplocation!

3 reviews Cruquiusweg

Aan water, heerlijk!

En de wifi is super snel

Omgeving is top! Prima kantoor

Het kantoor heeft een vriendelijke en gezellige uitstraling.

Geschikt voor ieder type bedrijf, voor zowel startende als groeiende!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!