Rent office space Amsterdam East, Mauritskade 55C

5 (2 reviews)
Facilities
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Cabinet
 • Meeting space
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Alexanderplein 5 mins walk (0.4 km)
 • Subway station Amsterdam, K. 's-Gravesandestr. 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Amsterdam Muiderpoort 14 mins walk (1.1 km)
 • Park 5 mins walk (0.4 km)
 • Gym 3 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Mauritskade 55C in Amsterdam East

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €350 /mo.
  Receive rental information
 • (Flex)desk

  Space description: 7 days a week available
  Rental price: €230 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Mauritskade in Amsterdam (Oost)

Ben je op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Mauritskade in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en kom een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Vroeger was het kantoorpand een paardenverblijf, maar er heeft in de tussentijd een grote renovatie plaatsgevonden en zijn de kantoorkamers omgetoverd tot gave werkplekken. De kantoorunits en werkplekken hebben een moderne en industriële uitstraling. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment 1 er een kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit is geschikt voor 2 personen en je betaald een maandelijks bedrag van €350,-. Daarnaast zijn er ook meerdere werkplekken beschikbaar, bijvoorbeeld voor 3 dagen in de week. Hier betaal je €165,- voor per maand. Maak je liever 24/7 gebruik van een vaste fulltime werkplek? Ook dat is mogelijk op deze locatie, voor een maandelijks bedrag van €230,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry, vergaderruimtes en printfaciliteiten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mauritskade in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorkamer ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Door al deze faciliteiten is het een fijne plek om te werken, onder andere door de pantry. Hier kun je de gehele dag door lekkere koffie/thee zetten en in de middag een lunch voor bereiden. Komen er klanten langs of wil je even in een aparte ruimte werken? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimtes. Zijn er documenten die ingescant of geprint moeten worden? Ook dan kan hier worden gefaciliteerd worden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging, je bereikt met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Verschillende op- en afritten van de rijkswegen A10 en A2 liggen op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is aan het Alexanderplein en ook het treinstation Amsterdam Muiderpoort in binnen enkele minuten te bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mauritskade in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mauritskade in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en/of onduidelijkheden en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Mauritskade.


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Een super leuk kantoorpand waar de kantoren en werkplekken op een creatieve manier zijn ingedeeld.

L

Hele leuke sfeer met allemaal creatieve mensen

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Mauritskade 55C

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen