Super deal

Amsterdam Oost, Mauritskade 55C

1092AD Amsterdam Oost

5 (2)

Kantoorruimte huren aan de Mauritskade in Amsterdam (Oost)

Ben je op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Mauritskade in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en kom een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Vroeger was het kantoorpand een paardenverblijf, maar er heeft in de tussentijd een grote renovatie plaatsgevonden en zijn de kantoorkamers omgetoverd tot gave werkplekken. De kantoorunits en werkplekken hebben een moderne en industriële uitstraling. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment 1 er een kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit is geschikt voor 2 personen en je betaald een maandelijks bedrag van €350,-. Daarnaast zijn er ook meerdere werkplekken beschikbaar, bijvoorbeeld voor 3 dagen in de week. Hier betaal je €165,- voor per maand. Maak je liever 24/7 gebruik van een vaste fulltime werkplek? Ook dat is mogelijk op deze locatie, voor een maandelijks bedrag van €230,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry, vergaderruimtes en printfaciliteiten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mauritskade in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorkamer ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Door al deze faciliteiten is het een fijne plek om te werken, onder andere door de pantry. Hier kun je de gehele dag door lekkere koffie/thee zetten en in de middag een lunch voor bereiden. Komen er klanten langs of wil je even in een aparte ruimte werken? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimtes. Zijn er documenten die ingescant of geprint moeten worden? Ook dan kan hier worden gefaciliteerd worden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging, je bereikt met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Verschillende op- en afritten van de rijkswegen A10 en A2 liggen op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is aan het Alexanderplein en ook het treinstation Amsterdam Muiderpoort in binnen enkele minuten te bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mauritskade in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mauritskade in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en/of onduidelijkheden en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Mauritskade.

Mauritskade 55C Mauritskade 55C Amsterdam Oost Toplocation!

2 reviews Mauritskade

Een super leuk kantoorpand waar de kantoren en werkplekken op een creatieve manier zijn ingedeeld.

Hele leuke sfeer met allemaal creatieve mensen

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!