Rent office space Amsterdam Oost, Panamalaan 7C

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Borneolaan 7 mins walk (0.6 km)
  • Subway station Amsterdam, Zeeburgerdijk 3 mins walk (0.2 km)
  • Railway station Amsterdam Muiderpoort 11 mins walk (0.9 km)
  • Park 2 mins walk (0.2 km)
  • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Panamalaan 7C in Amsterdam Oost

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Oost!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Panamalaan in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Panamalaan in Amsterdam Oost? Neem dan een kijkje in dit hippe kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2007 en sinds dien zijn er al vele ondernemers actief, word jij de volgende? Naast dat het kantoorpand een perfecte ligging heeft, maak je naast de werkplekken om ook nog eens gebruik van veel bijkomende services.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er alleen ‘vaste fulltime werkplekken’ beschikbaar, 5 in totaal. Je krijgt een eigen bureau toe gewezen waar je 7 dagen per week gebruik van kunt maken, erg prettig wanneer je de laatste werkzaamheden in het weekend wil afronden. Naast het bureau zijn er ook comfortabele bureaustoelen en razendsnel internet tot je beschikking. Voor slechts een maandelijks bedrag van €350,- huur jij op deze gewilde locatie.

Een pantry, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Panamalaan in Amsterdam Oost maak je naast je werkplek om ook gebruik van vele services en faciliteiten. Er staat bijvoorbeeld in de kantoorkamer een luxe pantry, hier kun je onbeperkt koffie/thee pakken en in de middag een lekkere lunch voorbereiden. Daarnaast zijn er ook vergaderruimten, hier kun je een presentatie geven of eventuele bezoekers ontvangen. Reis je met de auto naar je werkplek? Het is mogelijk om je auto naast het kantoorgebouw te parkeren!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, de A10 ligt namelijk naast het pand. De op/afrit is slechts op een paar minuten rijafstand gelegen. Ook met het openbaar vervoer zal het niet lastig zijn om deze locatie te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op een afstand van 2 minuten lopen. Iets verderop ligt het treinstation Amsterdam Muiderpoort, deze lijn heeft een directe aansluiting om Amsterdam Centraal Station. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn er veel gezellige koffietentjes, cafés en restaurants te vinden. En wil je na werktijd nog even een boodschapje doen? Dat kan! Er zijn meerdere supermarkten op korte afstand te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Panamalaan in Amsterdam Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Panamalaan in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Panamalaan. 


Reviews

Find out what other people said about this location

P

Mooie locatie in Amsterdam!

Erg handig zijn alle faciliteiten die bij in de kantoorruimte zitten.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Panamalaan 7C

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen