Super deal

Amsterdam Oost, Rhijnspoorplein 10-38

1018 TX Amsterdam Oost

5 (2)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam (Oost)? Dan is een van de beschikbare kantoren in dit pand misschien wel wat voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1992 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 5148 m2. Het kantoorgebouw heeft een toplocatie is het oostelijke gedeelte van Amsterdam en beschikt buiten de kantoorruiten om ook over vele voorzieningen en faciliteiten.

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om kleine kantoorkamers te huren met een oppervlakte van 5 m2. Handig wanneer je ZZP-er bent of juist de rust wil opzoeken door je drukke baan. Er zijn momenteel 6 kamers beschikbaar voor een maandelijks bedrag van maar €500,-. Ben je toch opzoek naar een grotere ruimte? Er zijn 3 units beschikbaar met een oppervlakte van 18 m2. Je betaald hier €1100,- in de maand voor.

Gemeubileerd, een receptie en koffie/thee

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam (Oost), huur je met goede voorzieningen en faciliteiten. Zo zijn de kantoorkamers gemeubileerd en voorzien van een snelle internetverbinding en is er een bemande receptie aanwezig die jou kunnen ondersteunen bij binnenkomende telefonie en postverwerking. Ook is er een pantry aanwezig waar je de gehele dag koffie/thee kunt pakken en ’s middags je lunch kunt voorbereiden, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Wanneer je graag met het openbaarvervoer naar je werkplek afreist hoef je maar 1 minuut te lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte Amsterdam, Weesperplein en is het treinstation Amsterdam Muiderpoort door deze lijn binnen 10 minuten bereikbaar. Reis je liever met je eigen vervoer naar je werkplek? De opritten van verschillende snelwegen zoals A10 en A2 zijn binnen 10 minuten bereikbaar met de auto. In de nabije omgeving zijn gezellige cafés waar je lekker kunt lunchen of gezellig een borrel kunt drinken aanwezig. En mocht je van shoppen houden, er zijn vele winkels in de buurt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam (Oost)?

Zie jij jezelf al een kantoorruimte huren aan het Rhijnspoorplein Amsterdam (Oost)? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij alle vragen en plannen graag een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren Amsterdam, Rhijnspoorplein 10-38 Rhijnspoorplein 10-38 Amsterdam Oost Toplocation!

2 reviews Rhijnspoorplein

De bereikbaarheid van dit pand is ideaal.

Het kost mij slechts 10 minuten om vanaf de A10 mijn werkplek te bereiken. Ook het vriendelijke ontvangst elke ochtend van de receptionisten doet mij goed!

keurig kantoorpand

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!