RENTED OUT

Amsterdam Oost, Sarphatistraat 706

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Oost!

Mooie en goedkope kantoorunits te huur in Amsterdam-Oost

Dit gebouw bestaat behalve uit kantoren ook uit appartementen en winkelruimte. Een leuke en speelse mengeling tussen wonen, werken en vrije tijd. Binnen dit kantoorpand is er ruimte voor flexwerkers, kleine/startende bedrijven en grotere ondernemingen. Hier in Amsterdam-Oost huurt u namelijk een flexwerkplek; kantoorunit vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat, groter dan 100 m2.

Bereik uw kantoorruimte via een nette entree en lift

Dit kantoorgebouw wordt gekenmerkt door een nette entree. U bereikt uw kantoorruimte of werkplek via de personenlift vanaf de begane grond. De kantoorruimte wordt volledig ingericht opgeleverd maar u kunt er ook voor kiezen om de ruimte zelf in te richten. Binnen de kantoorruimten zijn kabelgoten, mechanische ventilatie, verwarming, intercoms en natuurlijk sanitaire voorzieningen aanwezig. Parkeerruimte is op de openbare weg aanwezig.

Een supermarkt om de hoek van uw nieuwe kantoorpand

Direct naast het kantoorpand is een supermarkt gelegen. Hier haalt u dus een lekker broodje of andere versnaperingen. De oudste dierentuin van Nederland, Artis, is ook op loopafstand gelegen. Het gezellige en drukke terras van Brouwerij ’t IJ (de Molen) is om de hoek gelegen, waardoor u vlakbij kunt borrelen met uw collega’s of een informele meeting kunt beleggen met klanten in Amsterdam-Oost.

Een aantrekkelijke huurprijs en 24 uur per dag toegang tot uw kantoorruimte

U huurt hier uw eigen werkplek al vanaf €300,- per maand. U heeft daarbij 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de kantoorruimte. Een kantoorunit huurt u vanaf €600,- per maand en kantoorruimte op maat is te huur vanaf €140,- per m2 per jaar. Overtuigd van de mogelijkheden hier in Amsterdam-Oost? Plan bij SKEPP direct een gratis rondleiding in!

Kantoorunit vanaf €300,- per maand te huur in Amsterdam Sarphatistraat 706 Amsterdam Oost Toplocation!

3 reviews Sarphatistraat

Doordat er in het pand ook winkels en appartementen aanwezig zijn is het af en toe wat druk in het pand.

Maar in je eigen kantoorruimte kun je rustig en ontspannen werken. Het kantoor ligt vlakbij het centrum, waardoor ik iedere dag op mijn fiets naar kantoor kan. Goed geregeld!

Vlakbij het centrum, keurige kantoorruimten en vriendelijke mensen.

Een fijne locatie om te zitten.

Veel licht. Zeker ook omdat ook de Albert Heijn op de begane grond gevestigd zit. Jammer dat je net niet in de achtertuin van Artis kunt kijken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!