Rent office space Amsterdam Oost, Veemarkt 125

Facilities
 • Desk
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Veelaan 3 mins walk (0.2 km)
 • Subway station Amsterdam, Zeeburgerdijk 8 mins walk (0.7 km)
 • Railway station Amsterdam Muiderpoort 17 mins walk (1.3 km)
 • Park 6 mins walk (0.4 km)
 • Gym 2 mins walk (0.1 km)
Availability

Check below which office types are available at Veemarkt 125

About this office

Kantoorruimte huren aan de Veemarkt in Amsterdam (Oost)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Veemarkt in Amsterdam Oost? Neem dan een kijkje op dit lichte kantoor waar alles voor je klaar staat. Een robuust bureau, een ergonomische verantwoorde bureaustoel en een goed espresso- en cappuccino apparaat. Je maakt naast je werkplek ook gebruik van vele faciliteiten zoals (kleuren)printers, internet en huishoudelijke apparatuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 werkplekken te huur, deze werkplekken kun je huren voor 3 of 5 dagen per week. Je betaald hier een maandelijks bedrag vanaf €130,- voor. Wat krijg je hier allemaal voor terug? Een bureau met hub en beeldscherm waarmee jij je laptop kunt verbinden, kastruimte, een vergaderruimte, maar ook razendsnel internet! Huur je liever een afgesloten ruimte? Dat kan! Er is op dit moment een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 18 m2, deze is geschikt voor 2 personen. Neem contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimte en een verse lunch

Het huren van een kantoorruimte of werkplek aan de Veemarkt in Amsterdam Oost brengt vele voordelen met zich mee. Het is een fijne werkplek waar je naast het huren van een kantoorunit ook gebruik kunt maken van de vele services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimte. Een ideale plek waar je kunt zitten als er klanten langskomen of je een presentatie wilt geven. Iedere dag wordt er ook een verse lunch geserveerd, schuif jij de volgende keer aan?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is te vinden in up-and-coming Amsterdam Oost! De Vee markt is een leuk allegaartje van kleine en iets grotere (creatieve) bedrijven. Op slechts 5 minuten lopen van het kantoorgebouw is de Javastraat met leuke cafés, restaurants en de onvermijdelijke koffietentjes. Verder zijn er veel kleine winkels en supermarkten in de buurt. De Veemarkt is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Veemarkt in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte of werkplek te huren aan de Veemarkt in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Veemarkt.


Rent at this location?

This is currently available at Veemarkt 125 in Amsterdam Oost

(Flex)desks
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

M

Een gezellige plek waar je comfortabel kunt werken!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Veemarkt 125

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner