Kantoor te huur Antwerpen, Adolf Greinerstraat 12

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Adolf Greinerstraat 12 in Antwerpen

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Adolf Greinerstraat in Antwerpen (Hoboken)

Dit bedrijvencentrum is gelegen aan de Adolf Greinerstraat in Antwerpen en biedt ondernemende huurders een geschikt kantoor te huur aan. Het pand heeft een hele geschiedenis en is vandaag de dag voorzien van alle moderne gemakken maar biedt nog een schat aan authentieke details uit het verleden zoals een statige marmer trap naar de bovenverdieping.

Huurprijzen

In dit monumentale pand heb je een kantoor te huur al voor €400,- voor 14 m2 en voor €650,- huur je 20 m2. Je kantoor te huur wordt voorzien van de nodige meubels maar het staat je ook vrij om je eigen meubels te gebruiken. Een flexplek voor coworking is mogelijk voor €220,-. In dit business center krijg je de nodige ondersteuning en er is ook veel expertise in huis op het vlak van bouw, energie en milieu. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum kun je ook een opleidingslokaal huren en zelfs een opslagruimte van 30 m2 tot 300 m2. Je kunt 24/7 terecht in je kantoor te huur dankzij een persoonlijke digitale sleutel.

Ondersteunend secretariaat, workshops en restaurant

Het bedrijvencentrum aan de Adolf Greinerstraat in Antwerpen heeft nog meer troeven. Zo is er een bemand secretariaat dat niet alleen je klanten professioneel ontvangt maar ook je pakjes aanneemt. Het secretariaat in dit kantoor te huur kan je ook administratief ondersteunen door mailings te verzorgen. Er worden regelmatig workshops georganiseerd over het wel en wee van ondernemen. Je kunt tijdens de middagpauze je lunch zelf maken in de keuken maar als je geen zin hebt is er de mogelijkheid om in het bedrijfsrestaurant van Umicore te gaan eten. Bij zonnig weer kun je lekker in de inpandige tuin van de zon genieten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur ligt op een industrieterrein en is vlot te bereiken via de diverse uitvalswegen zoals de R11 en A12. Op 20 minuten rijden ben je in het hartje van Antwerpen. Parkeren zal geen probleem zijn bij dit bedrijvencentrum want er is een ruime parkeergelegenheid. Na je werk kun je ook in de buurtwinkels terecht om je boodschappen te doen zodat je niet meer de drukke stad in moet.

Wil jij je kantoor te huur aan de Adolf Greinerstraat in Antwerpen?

Wil jij werken in een kantoor te huur in een industrieel pand aan de Adolf Greinerstraat in Antwerpen? Met al je vragen en wensen kun je terecht bij onze vastgoedconsulenten die je gratis verder helpen. Ben je nieuwsgierig hoe het zou zijn om te werken in het kantoor te huur aan de Adolf Greinerstraat in Antwerpen? Bel dan nu en wij plannen een geheel vrijblijvende rondleiding voor je in!


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Veel parkings voor de deur en een schoon omgeving

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Adolf Greinerstraat 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner