Flexwerkplek

Een flexwerkplek is een verzamelnaam voor een flexplek en een werkplek. Het verschil tussen beide zit niet in de werkomgeving maar in de beschikbaarheid. Een werkplek is altijd beschikbaar, een flexplek niet.


Ben jij op zoek naar een flexwerkplek, voor een dag of voor langere tijd? SKEPP helpt jou de ideale flexwerkplek te vinden. Geef je eisen en wensen aan bij één van onze vastgoedconsultants en wij gaan gratis op zoek naar jouw nieuwe plek. Je ontvangt via SKEPP meerdere voorstellen en gerichte huurprijzen. Daarna is het slechts een kwestie van vergelijken en kiezen!

Desks3

Wat is een flexwerkplek?

Een flexwerkplek is een verzamelnaam voor een flexplek en een werkplek. Veel mensen vinden het lastig om het onderscheid te zien tussen een flexplek en een werkplek. Het verschil tussen beide zit niet in de werkomgeving maar in de beschikbaarheid. Hierdoor is de naam flexwerkplek ontstaan, zo kunnen we meerdere werktypen onder één verzamelnaam scharen.

De werkplek

Wil je een werkplek huren? Dan huur je een vaste plek in een open kantoor. Hiermee ben je altijd verzekerd van je eigen plek waarvoor je overigens wel een (iets) hogere huurprijs betaalt dan voor een flexplek. Soms bieden werkplekken je een bureau met een eigen locker. Zo kun je altijd spullen in jouw bureau achterlaten.

De flexplek

Kies je liever een flexplek? Dan kies je feitelijk voor een membership die jou recht geeft om onbeperkt gebruik te mogen maken van de beschikbare plekken in een open kantoor. Dat betekent dus dat er wel plekken beschikbaar moeten zijn. Zit alles vol? Dan heb je pech! Je bent dus goedkoper uit, maar je hebt ook geen zekerheid.

Flexwerkplek

Waar kun je een flexwerkplek huren en hoeveel kost het?

Flexwerkplekken zijn te huur bij business centers en kantoorbelevingsconcepten. De prijzen van flexwerkplekken verschillen per locatie en per business center of kantoorbelevingsconcept. De huurprijs voor een flexwerkplek wordt uitgedrukt in een all-in huurprijs. Ga wel altijd na bij de verhuurder of het gaat om een flexplek of werkplek.

Op zoek naar een flexwerkplek? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op met één van onze gecertificeerde vastgoedconsultants. Telefonisch te bereiken via +32 78 481091 of per e-mail via info@skepp.com. Of bekijk eerst alle te huren flexwerkplekken van SKEPP.

Bied jij flexwerkplekken te huur aan? Plaats je aanbod!

Lees meer over het verhuren van flexwerkplekken via SKEPP.

'Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte'

In de whitepaper 'Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte' geven we tips om als huurder van kantoorruimte te besparen op de huurkosten. Doe er je voordeel mee en betaal niet onnodig veel!