Deze faciliteiten zijn de moeite waard bij een kantoor te huur

  • Door Lynn Mikolajczak
  • dinsdag 29 mei 2018

Je hebt besloten om een kantoor te huren? Perfect. Het belangrijkste is dat je je op je kantoor goed voelt wanneer je een kantoor huurt. Je spendeert er heel veel tijd en is the place to be om je onderneming naar een hoger level te tillen. Omdat je lange dagen klopt, kunnen sommige faciliteiten heel handig zijn om de dag door te komen en een perfecte balans te creëren tussen werk en privé. Daarom belichten we in deze blog 5 faciliteiten die je direct wilt hebben als je een kantoor huurt. 


Sporten op kantoor tijdens de werkuren

Het meest gebruikte excuus om niet te gaan sporten? Geen tijd. Met een fitnessruimte in het bedrijvencentrum is dat excuus zo van de baan. Als je een kantoor huurt met een fitnessruimte kun je voor, tijdens of na je werk perfect gaan sporten in het bedrijvencentrum zelf. Sporten is niet alleen goed voor je fysiek maar ook voor je productiviteit en creativiteit. Je krijgt er heel veel energie van en toch is het ontspannend.

Een half uur tot een uur sporten is trouwens meer als voldoende om de voordelen er van te verkrijgen. Neem dus gerust eens een pauze van het werk, ga je kantoor uit en blaas stoom af in de fitnessruimte. Vergeet je collega´s van kantoor niet mee te sleuren! Samen sporten bevordert de samenwerking. Helemaal overtuigd om een kantoor te huren met een fitnessruimte? Bekijk dan zeker eens de kantoren te huur Antwerpen zoals de Uitbreidingstraat 66 of de Louizalaan 279 in Brussel. Beide kantoren zijn uitgerust met een fitnessruimte.

FitnesSporten op kantoor, fijn toch? Dat kan ook in dit kantoorpand van Synderella.

Volwaardige maaltijden tijdens de kantooruren

Naast te weinig sporten, is een tweede groot probleem in een drukke levensstijl gezonde en gevarieerde voeding. Vele ondernemers eten snel een broodje of eten zelfs hele dagen niks op kantoor om daarna op de terugweg snel wat fastfood af te halen. Het is begrijpelijk dat je na een lange werkdag niet gemotiveerd bent om nog te staan kokkerellen en maaltijden voor de dag nadien voor te bereiden. Het is dan ook niet eenvoudig om een drukke levensstijl te combineren met een gezonde levensstijl. De oplossing voor dit probleem? Een kantoor huren met een eigen restaurant.

Zo kan je tijdens de middag een volwaardige maaltijd eten en heb je voldoende energie om de dag verder te zetten. 's Avonds moet je dan ook niet meer uitgebreid achter de kookpotten kruipen. Ook is een restaurant in je business center ideaal als je mensen ontvangt op kantoor. Je kan je gezelschap een maaltijd aanbieden of er een gezellige lunch meeting van maken. Het kantoor te huur op de Louizalaan 279 in Brussel heeft het bovendien allemaal. Een espressobar voor je dagelijkse portie koffie, een café om gezellig nog iets onder de collega´s te drinken en een restaurant dat je voorziet van heerlijke maaltijden. 

IMG 7355's Ochtends kun je onbezorgd de deur uit, want jouw lunch kun je gewoon halen op kantoor! Geen boterhammen met kleffe kaas meer, maar een heerlijke verse maaltijd.

Kantoor te huur met privé terras

Het is eindelijk meer en meer terrasjes weer. Heerlijk als je vrij bent maar een tikkeltje frustrerend als je moet werken op kantoor. De ideale oplossing? Een kantoor huren met een privé terras in de buitenlucht gewoon in het bedrijvencentrum zelf. Zo moet je de deur van je kantooruimte niet meer uit om te genieten van een verfrissend drankje of een oppeppende koffie. Is het echt veel te goed weer om binnen in de kantoorunit te blijven? Dan kun je ook gewoon buiten in het zonnetje werken in plaats van je op te sluiten in je kantoorkamer.

Een meeting? Dan hou je die toch gewoon op het terras. Je gesprekspartners zullen er zeker van kunnen genieten dat ze eens buiten kunnen zitten in plaats van binnen in het business center te moeten vergaderen. De kantoren te huur in de Louizalaan 367 hebben bijvoorbeeld toegang tot een privéterras. Zo kun je tijdens een welverdiende pauze toch even genieten van de frisse buitenlucht en het warme zonnetje. Heerlijk toch! De ideale plaats om even te ontstressen. 

Algemene ruimte 1Eigenlijk is het jammer om met het heerlijke zomerse weer binnen te zitten.. Huur daarom een kantoor met een (dak)terras of tuin waar je fijn kunt lunchen.

Professionele meetings in het business center  

Een vergaderruimte op kantoor lijkt misschien een evidentie maar let er zeker op dat het bedrijvencentrum waar je je kantoor huurt, beschikt over een vergaderplek. Wanneer je met een aantal personen wilt vergaderen, wordt een kantoorruimte al snel te klein. Op restaurant gaan vergaderen is ook niet altijd productief en past niet altijd bij het onderwerp dat besproken moet worden.

Een kantoor huren inclusief een vergaderruimte biedt je direct de oplossing. Je kan er met o.a. werknemers, business partners, (potentiële) klanten samenzitten om de nodige zaken te bespreken. Het geeft bovendien direct een professionele uitstraling. Let er wel op dat je in sommige business centers de vergaderruimtes op voorhand moet reserveren en soms is er ook een extra prijskaartje aan verbonden. Het kantoor te huur op de Louizalaan 523 in Brussel daarentegen biedt de vergaderruimte volledig gratis aan zijn huurders aan.  

Vergaderruimte 2Vind jouw kantoor te huur met een vergaderruimte voor professionele meetings.

Huur jouw kantoor met alle faciliteiten

SKEPP heeft een uitgebreid gamma met kantoren te huur die deze faciliteiten aanbieden. Verschillende kantoren te huur beschikken zelfs over een combinatie van meerdere faciliteiten. De kantoorexperts van SKEPP staan volledig ter beschikking om je te helpen in de zoektocht om het perfecte kantoor te huren met alle faciliteiten die je nodig hebt. Waar wacht je nog op? Contacteer SKEPP en ga op zoek naar jouw ideale kantoor om te huren.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure