Kantoorkamer

Een kantoorkamer is een eigen afgesloten ruimte en beter bekend als een kantoorunit. Kantoorkamers zijn te huur vanaf 6 m2 tot en met 100 m2. Kantoorkamers worden meestal gemeubileerd te huur aangeboden.


Een kantoorkamer ideaal voor jou? Wel als je een eigen afgesloten werkplek of een rustige werkruimte wilt in een drukke stad zoals Brussel of Antwerpen. Een kantoorkamer vinden doe je bij SKEPP! Op basis van jouw lijstje met wensen gaan onze kantoorexperts op zoek naar geschikte opties. Ontvang meerdere gerichte voorstellen van SKEPP met duidelijke huurprijzen. Kies ook zelf je nieuwe kantoorkamer!

Wat is een kantoorkamer?

Een kantoorkamer is een eigen afgesloten kantoor en wordt ook vaak kantoorunit genoemd. Met de benamingen kantoorkamer en kantoorunit wordt dan ook hetzelfde bedoeld. Kantoorkamers zijn in diverse formaten te huur, vaak al vanaf 6 m2 tot 100 m2. Vaak worden kantoorkamers gemeubileerd te huur aangeboden in business centers. In bedrijfsverzamelgebouwen komt het vaker voor dat je eigen meubels dient mee te nemen.

IMG 6838

Is een kantoorkamer geschikt voor mijn bedrijf?

Kies je een kantoorkamer of toch een (groot) kantoor op maat? Een kantoorkamer biedt meer privacy dan een flexwerkplek en is ook geschikt voor meerdere personen. Er zijn kantoorkamers te huur voor 1 persoon, maar ook kantoorkamers die geschikt zijn voor tot 10 of 15 personen. Voer je vertrouwelijke gesprekken, wil je privacy, een plek om te vergaderen, een rustige werkomgeving of gewoon meer identiteit voor jouw bedrijf? Dan is de kantoorkamer/kantoorunit zeer geschikt.

Hoe groot moet mijn kantoorkamer zijn?

Om het ideale kantoorkamer-formaat voor jouw bedrijf te bepalen, kun je onderstaande tabel aanhouden. Natuurlijk kun je hier vanaf wijken, maar in deze tabel staan de gangbare metrages uitgewerkt:

  Aantal personen

  Aantal m2

  1 pers.

   8 10 m2

  2 pers.

  12-15 m2

  3 pers.

  15 -20 m2

  4 pers.

  20 m2

  5 pers.

  25 m2

  6 pers.

  30 m2

  8 pers.

  50 m2

  10 pers.

  80-100 m2

  15 pers.

  100- 150 m2

 

Voor een uitgebreidere uitleg over hoeveel m2 kantoorruimte jij nodig hebt kun je ook ons blog lezen: 'Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb jij nodig per persoon'. 

Een kantoorkamer ook iets voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!

Meer informatie over de kantoorkamer gewenst? Onze kantoorexperts zijn telefonisch te bereiken via +32 78 481091 of per e-mail via info@skepp.com.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure