Rent office space Almelo, Twentepoort Oost 61

Facilities
 • Free WiFi
 • Storage space
 • Mail processing
 • Phone service
 • Airconditioning
 • Car charging station
 • Elevator
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Bicycle storage
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Twentepoort Oost 61 in Almelo

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Almelo!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorkamer (>16 m2) in Almelo huren? Vanaf slechts €295,- per maand!

Voor veel ondernemingen is het een voorwaarde om te huren op een goed bereikbare locatie. Dit kantoorgebouw in Almelo ligt direct aan de snelweg A35 en er ligt een bushalte voor de deur. Treinstations Almelo en Almelo De Riet zijn per bus in circa een kwartiertje te bereiken vanaf de kantoorruimte. Daarnaast maakt u gebruik van hoogwaardige services als receptiediensten en profiteert u van voorzieningen als vergaderruimte. Een prettige plek in Almelo om stijlvol te ondernemen!

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 16 m2 in dit kantoor te Almelo

Op zoek naar een kantoorruimte met een luxe uitstraling in Almelo? Dan is het waardevol om te weten dat er kantoorkamers, ook wel kantoorunits genoemd, beschikbaar zijn vanaf 16 m2. Onder meer kantoren van 38 m2, 75 m2 en 110 m2 (75 + 35 m2) zijn momenteel te huur in dit kantoorpand aan de Twentepoort Oost in Almelo. Behoefte aan een groter kantoor? U huurt hier ook etages (fase 2) van 550 m2. 

Een kantoorruimte van 75 m2 voor slechts €850,- per maand

U krijgt waar voor uw geld in dit kantoorpand te Almelo. Een kantoorkamer van 16 m2 is te huur voor €295,- (excl. servicekosten) per maand. Deze prijs is inclusief het gebruik van de kantine, de presentatie- en de spreekruimte. Een kantoorruimte van 38 m2 (incl. pantry) huurt u voor €450,- per maand en voor een kantoor van 75 m2 (incl. pantry) betaalt u maandelijks slechts €850,- huur.

Presentatieruimte, pantry, bedrijfskantine en parkeerruimte

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte is het ook prettig om gebruik te maken van hoogwaardige services en voorzieningen. Met een presentatieruimte, spreekruimte, pantry's, een bedrijfskantine, een loungeruimte en voldoende gratis parkeerruimte zit het binnen het kantoor in Almelo wel goed met de faciliteiten. Bedenk daarbij dat er ook een archiefruimte, airconditioning en een lift aanwezig is en u zult enthousiast zijn over de mogelijkheden in dit kantoor. 

Tip: kom gratis en vrijblijvend een kijkje nemen op deze locatie!

Bent u benieuwd naar het kantoor na het lezen van bovenstaande informatie? Plan dan gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorpand bij SKEPP. Dit doet u zelf via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Twentepoort Oost 61

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen