RENTED OUT

Almelo, Twentepoort Oost 61

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Almelo!

Kantoorkamer (>16 m2) in Almelo huren? Vanaf slechts €295,- per maand!

Kantoorkamer (>16 m2) in Almelo huren? Vanaf slechts €295,- per maand!

Voor veel ondernemingen is het een voorwaarde om te huren op een goed bereikbare locatie. Dit kantoorgebouw in Almelo ligt direct aan de snelweg A35 en er ligt een bushalte voor de deur. Treinstations Almelo en Almelo De Riet zijn per bus in circa een kwartiertje te bereiken vanaf de kantoorruimte. Daarnaast maakt u gebruik van hoogwaardige services als receptiediensten en profiteert u van voorzieningen als vergaderruimte. Een prettige plek in Almelo om stijlvol te ondernemen!

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 16 m2 in dit kantoor te Almelo

Op zoek naar een kantoorruimte met een luxe uitstraling in Almelo? Dan is het waardevol om te weten dat er kantoorkamers, ook wel kantoorunits genoemd, beschikbaar zijn vanaf 16 m2. Onder meer kantoren van 38 m2, 75 m2 en 110 m2 (75 + 35 m2) zijn momenteel te huur in dit kantoorpand aan de Twentepoort Oost in Almelo. Behoefte aan een groter kantoor? U huurt hier ook etages (fase 2) van 550 m2.

Een kantoorruimte van 75 m2 voor slechts €850,- per maand

U krijgt waar voor uw geld in dit kantoorpand te Almelo. Een kantoorkamer van 16 m2 is te huur voor €295,- (excl. servicekosten) per maand. Deze prijs is inclusief het gebruik van de kantine, de presentatie- en de spreekruimte. Een kantoorruimte van 38 m2 (incl. pantry) huurt u voor €450,- per maand en voor een kantoor van 75 m2 (incl. pantry) betaalt u maandelijks slechts €850,- huur.

Presentatieruimte, pantry, bedrijfskantine en parkeerruimte

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte is het ook prettig om gebruik te maken van hoogwaardige services en voorzieningen. Met een presentatieruimte, spreekruimte, pantry's, een bedrijfskantine, een loungeruimte en voldoende gratis parkeerruimte zit het binnen het kantoor in Almelo wel goed met de faciliteiten. Bedenk daarbij dat er ook een archiefruimte, airconditioning en een lift aanwezig is en u zult enthousiast zijn over de mogelijkheden in dit kantoor.

Tip: kom gratis en vrijblijvend een kijkje nemen op deze locatie!

Bent u benieuwd naar het kantoor na het lezen van bovenstaande informatie? Plan dan gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorpand bij SKEPP. Dit doet u zelf via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!

Kantoorruimte te huur direct aan de snelweg in Almelo! Twentepoort Oost 61 Almelo Toplocation!

3D Viewer Twentepoort Oost

Click to activate

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!