RENTED OUT

Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 37

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

  • Coffee/tea

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Sloterdijk!

Kantoorruimte te huur in representatief kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in een representatief kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk. Dit kantoorpand is gelegen aan de Kabelweg, vlak naast de ringweg van Amsterdam. Bij SKEPP huurt u hier werkplekken of een afgesloten kantoorunit vanaf 25 m2. Een eigen werkplek is hier al te huur voor maar €295,- per maand! Maar ook voor een kantoor op maat (groter dan 100 m2) bent u hier aan het juiste adres.

Een enorm kantoorpand, inpandige espressobar en receptie aanwezig

Het totale vloeroppervlak van dit 10 bouwlagen tellende kantoorpand bedraagt circa 20.000 m2. Als huurder van kantoorruimte in dit kantoorgebouw profiteert u van veel verschillende services. Denk hierbij aan ondersteuning bij administratieve diensten en een inpandige Italiaanse Espressobar. Huren doet u hier tegen gunstige huurvoorwaarden, kort en flexibel of langdurig tegen een vaste lage huurprijs!

Bekijk dit zeer mooie uitgevoerde kantoorpand in Sloterdijk!

Het fraaie kantoorgebouw ligt direct aan de A10 en ook NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt in de nabijheid. Hierdoor is de bereikbaarheid optimaal te noemen. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat in Amsterdam Sloterdijk? Dan moet u hier echt eens een kijkje gaan nemen. Plan daarom nu alvast uw eigen gratis rondleiding in bij SKEPP!

Huren binnen modern kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk Kabelweg 37 Amsterdam Sloterdijk Toplocation!

3D Viewer Kabelweg

Click to activate

2 reviews Kabelweg

Wij (ons hele team) is erg blij dat we in het COEN gebouw zitten.

Fijne ruimte, lekker veel 'leven' en goede faciliteiten zoals receptie, restaurant, parkeerplekken en niet te vergeten een goede koffie bar! De sfeer is uitstekend, vooral door het uiterst vriendelijk personeel in het gebouw!

Hip en modern pand met een frisse uitstraling...

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!