Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 215

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Betaalbare kantoorruimte te huur in Amsterdam-West

Nabij NS-station Amsterdam Sloterdijk is dit toffe kantoorgebouw gelegen. Houdt u van openheid? Dan werkt u in de gedeelde kantoortuin, waar u een eigen werkplek huurt. Behoefte aan wat meer privacy? U kiest zelf voor een volledig ingerichte kantoorkamer of juist voor een nog in te richten kantoorruimte vanaf 15 m2. Ook is er kantoorruimte op maat (>100 m2) beschikbaar. 

Huur flexibele kantoorruimte in Amsterdam tegen een lage huurprijs

Een werkplek huurt u al voor €275,- per maand.Voor een kantoorkamer betaalt u maandelijks vanaf slechts €550,-. Flexibel huren of een langere huurtermijn: hier is beide mogelijk, de keus is aan u! 

Het kantoorpand is voorzien van een gemeenschappelijke receptie

Uw medehuurders binnen dit kantoor in Amsterdam-West zijn werkzaam in de volgende sectoren: handel en retail, consultancy, zakelijke dienstverlening, informatie en communicatie en de financiële dienstverlening. Het kantoor biedt uiteraard vele plekken om even rustig bij te komen. Daarnaast heeft u de beschikking over (draadloos) internet en een gemeenschappelijke receptie, die tevens ondersteunende services biedt.

Amsterdam West is steeds populairder onder bedrijven

Dus, bent u overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorpand te Amsterdam-West? Wacht niet langer en plan een rondleiding in bij SKEPP! Zo kunt u uw nieuwe kantoorruimte zien en krijgt u vast een indruk van de werkomgeving.

Huur kantoorruimte op flexibele wijze in Amsterdam-West Naritaweg 215 Amsterdam Sloterdijk Toplocation!

2 reviews Naritaweg

Ben een tijdje terug voor een afspraak in dit pand geweest.

Heb in de kantoortuin gezeten, hier is veel bedrijvigheid en er heerst een vriendelijke sfeer.

Heb naar aanleiding van mijn gesprek met SKEPP een kijkje genomen in dit pand.

Keurige werkplekken waar je rustig kunt werken. Ik hou vaak belafspraken dus dit is een belangrijke eigenschap voor mij. Daarnaast erg prettig dat je gebruik kunt maken van de ondersteunende diensten, vooral omdat ik niet iedere dag aanwezig ben in mijn kantoor.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!