Rent office space Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 12

5 (2 reviews)
Facilities
  • Desk
  • Internet
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Plesostraat 1 min walk (0.1 km)
  • Railway station Amsterdam Sloterdijk 10 mins walk (0.8 km)
  • Gym 1 min walk (22 m)
Rent at this location?

This is currently available at Naritaweg 12 in Amsterdam Sloterdijk

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Sloterdijk!
About this office

Kantoorruimte huren op een goed bereikbare locatie in Amsterdam? Huur kantoorruimte aan de Naritaweg!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Dit kantoor ligt aan de Naritaweg, op bedrijventerrein Sloterdijk in het stadsdeel Amsterdam Westpoort. Er zijn mogelijkheden om per bus, trein, metro en tram te reizen naar kantoor. Bovendien zijn de snelwegen A5 en A10 snel toegankelijk en ligt Schiphol Airport op ruim 10 minuten rijden. Kortom, een prettige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 39 m2 in Amsterdam

Een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat? In dit kantoor te Amsterdam huurt u een kantoorkamer vanaf 39 tot 100 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. In principe huurt u voor een termijn van minimaal 1 jaar. Wanneer u toch een flexibele huurtermijn prefereert, vraag dan naar de mogelijkheden bij SKEPP.

Huren in Amsterdam? Slechts €110,- per m2 per jaar!

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare kantoorlocatie in Amsterdam, dan bent u aan de Naritaweg aan het juiste adres. U huurt al een kantoorruimte voor slechts €110,- per m2 per jaar. In de omgeving van dit kantoorpand zijn de FNV, Het Kadaster en het Centraal Bureau Rijvaardigheid gevestigd. 

Parkeren? Parkeerruimte aanwezig op het eigen terrein!

Het is toch prettig meegenomen dat u weet dat er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is op het terrein van het kantoorgebouw. Ziet u het al zitten om een kantoorruimte te huren op deze locatie in Amsterdam Westpoort?

Gratis (!) rondkijken in dit kantoor aan de Naritaweg in Amsterdam

Ja, u leest het goed: bij SKEPP plant u gratis een rondleiding door dit kantoorpand. Zo kunt u uw nieuwe kantoorruimte in het echt bekijken. Nog twijfels of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

P

Goed bereikbaar, nette kantoorruimten maar helaas iets te ver van het centrum af voor ons.

B

Onlangs hebben we een kijkje genomen in dit kantoor.

We werden vriendelijk ontvangen door de verhuurder en hebben een rondleiding gekregen. De verhuurder neemt de tijd voor je en luistert goed naar je eisen en wensen.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Naritaweg 12

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen