RENTED OUT

Amsterdam Zuid-Oost, Herikerbergweg 282

  • Desk

  • Internet

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Zuid-Oost!

Kantoorruimte te huur in kantorencomplex Plaza Arena

Op zoek naar net en zakelijk ogende kantoorruimte in Amsterdam Zuid-Oost? Binnen het kantoorpand 'Dali' biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het pand maakt onderdeel uit van het kantorenpark Plaza Arena, gelegen aan de Herikerbergweg in Amsterdam Z.O.

Internationaal bekende bedrijven zijn hier gehuisvest

Dit kantorenpark heeft internationale allure, hier huren zeer gerenommeerde bedrijven kantoorruimte waaronder Dolby, DTG, Harman Kardon, Hitachi, Gemeente Amsterdam, Paperlinx en TMF Group.

Kantoorruimte voorzien van een luxe business lounge

Het 8 bouwlagen tellende kantoorgebouw beschikt over een totale oppervlakte van 5.525 m2, waarvan nog 1.205 m2 beschikbaar is. De huurprijs bedraagt slechts €125,- per m2 per jaar. U bent dan gevestigd op een toplocatie met enkel bedrijven van allure, rondom u. Het serviceniveau van dit kantoorgebouw is érg hoog. Denk hierbij aan een Business Lounge, High speed internet en de zeer professionele uitstraling. Kantoorruimte huren kan hier vanaf 200 m2.

Dit kantoor heeft een strategische ligging in Amsterdam Zuid-Oost

De ligging is uitstekend te noemen. Kantorencomplex Plaza Arena is namelijk gesitueerd in Amsterdam Zuid-Oost, een gebied dat erg goed bereikbaar is per eigen- en openbaar vervoer. Dit maakt het gebied een hoogwaardige locatie om een kantoor te huren.

Een modern kantoorgebouw in Amsterdam Z.O. iets voor u?

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Amsterdam Zuid-Oost? Laat u verrassen door dit moderne kantoorgebouw en plan daarvoor een rondleiding in, altijd gratis bij SKEPP!

Hoogwaardige kantoorruimte te huur in Amsterdam Z.O. Herikerbergweg 282 Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

4 reviews Herikerbergweg

Mooi pand, veel lichtinval.

Een pand met veel grote bedrijven waarbij er een goede sfeer hangt met veel bedrijvigheid in het sociale hart.

Prima kantoren en goede service.

We zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf.

Onlangs zijn we hier een kijkje wezen nemen en het kantoorpand ziet er representatief uit. Daarnaast zijn er interessante bedrijven gevestigd in het pand en is het personeel uiterst vriendelijk. Een goede optie voor ons om te overwegen!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!