Amsterdam Zuid-Oost, Karspeldreef 14

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte met hoog servicelevel in Amsterdam Z.O.

Aan het rondkijken naar een full-service kantoorruimte of werkplek in Amsterdam Zuid-Oost? Dit kantoorpand, waarvan een deel is uitgevoerd als business center, voorziet u van alle gemakken. U houdt de focus op uw eigen werkzaamheden terwijl de verhuurder zorgt dat u zonder enig omkijken voorzien wordt van de benodigde services en/of facilitaire zaken. Een werkplek huren kan al voor maar €250,- per maand! Een van 20 m2 huurt u hier al voor maar €600,- per maand (incl. gas/water/licht/internet)!

Full-service kantoorruimte te huur geheel turn-key opgeleverd

Zonder omkijken huren, betekent ook dat u hier turn-key een kantoorruimte of werkplek kunt huren. Dat betekent dat u in een reeds gemeubileerde kantoorkamer of kantoortuin komt te zitten voorzien van WiFi / high speed internet. U maakt gebruik van de vergaderruimten die aanwezig zijn, evenals de pantry en koffiecorner.

Een hartelijke ontvangst op kantoor voor u en uw collega's

De dames bij de gemeenschappelijke receptie van deze kantoorformule ontvangen uw gasten hartelijk. Liever een eigen verdieping huren waar u zelf een receptie, pantry en vergaderruimte heeft? U huurt een verdieping (600 m2) al voor €145,- per m2 per jaar. U krijgt dan een gratis interieurplan op maat door SKEPP. Informeer hierover bij één van onze vastgoedconsultants.

Amsterdam Zuid-Oost als hip kantorenpark met strategische ligging

Amsterdam Zuid-Oost is één van de meest hippe kantorenparken van Nederland. Niet voor niets zijn grote bedrijven als ABN AMRO, Graydon, ING Bank en Europeesche Verzekeringen gevestigd op dit park. Ook SKEPP heeft hier haar vestiging. De bereikbaarheid is fantastisch vanaf de autosnelwegen A2 en A9. Per trein reist u richting station Amsterdam Bijlmer Arena vanwaar u in ongeveer 7 minuten richting dit kantoor loopt. Aan de achterkant van dit kantoorgebouw stopt de metro op station Amsterdam Bullewijk. Het winkelcentrum de Amsterdamse Poort ligt op circa 5 minuten loopafstand.

Laat u adviseren over kantoorruimte door de specialisten van SKEPP

Kortom, een aantrekkelijke locatie, met veel services en voorzieningen tegen een aantrekkelijke huurprijs. Neem contact op met SKEPP voor meer informatie of plan een rondleiding wanneer u interesse heeft om in Amsterdam Zuid-Oost kantoorruimte te huren. De vastgoedconsultants van SKEPP helpen u tevens bij uw onderhandelingen!

 

 

Kantoorruimte huren op toplocatie in Amsterdam Z.O. Karspeldreef 14 Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

3D Viewer Karspeldreef

Click to activate

3 reviews Karspeldreef

Wij zijn op zoek naar kantoorruimte voor een groot aantal werknemers.

Dit is erg lastig om te vinden. In dit pand kan er een volledige verdieping gehuurd worden, waardoor iedereen van ons genoeg werkruimte heeft en we alsnog op dezelfde verdieping zitten. Mooi concept!

Mooi aangekleed kantoorpand met vriendelijk personeel. Helaas voor mij iets te ver van het centrum.

Ben hier onlangs binnen geweest voor een afspraak.

Ziet er keurig uit, snel internet en goede service

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!