RENTED OUT

Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 17

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Zuid-Oost!

Een kantoorruimte inclusief vergaderruimte beschikbaar in Amsterdam Zuid-Oost

De buitenzijde van dit kantoorpand heeft een lichte uitstraling, waardoor het kantoor goed opvalt in de omgeving. In dit kantoorgebouw, aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost, huurt u op een gunstige locatie. De bereikbaarheid is hier namelijk uitstekend, met een ligging op enkele minuten rijden van de snelweg A9. Er zijn ook mogelijkheden om per metro, trein of bus te reizen.

Een kantoorruimte op maat inclusief vergaderruimte te huur

Let op: er is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het betreft een gemeubileerde kantoorruimte op maat van 150 m2. In deze ruimte bevindt zich ook een vergaderruimte van 16 m2. Een prettige bijkomstigheid, als u hier besluit te huren. Wees er dus snel bij!

Huren op deze locatie in Amsterdam Zuid-Oost: €189,- per m2 per jaar

De beschikbare kantoorruimte in dit kantoor aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost huurt u vanaf €189,- per m2 per jaar. Een realistische huurprijs voor een kantoorruimte op deze goed bereikbare locatie in onze hoofdstad. U huurt hier voor de lange termijn. Mocht u op flexibele basis willen huren, dan is dat eventueel bespreekbaar.

Pantry en bedrijfsrestaurant aanwezig in dit kantoor in Amsterdam Zuid-Oost

Er is een receptie aanwezig, u maakt gebruik van de schoonmaakservice en dit kantoorgebouw is voorzien van een lift. Op iedere verdieping in dit kantoorgebouw is een pantry aanwezig. Honger? Breng een bezoekje aan het bedrijfsrestaurant. U heeft dagelijks van 06.30 's ochtends tot 21.00 's avonds toegang tot uw kantoorruimte. Parkeerruimte is te huur!

Ziet u het zitten om in Amsterdam Zuid-Oost te werken?

Ga gerust een kijkje nemen in dit representatieve kantoorgebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Plan bij SKEPP gratis (!) een rondleiding in en bekijk de beschikbare kantoorruimte van 150 m2. Meer informatie? Neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte van 150 m2 te huur in Amsterdam Zuid-Oost Hogehilweg 17 Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!