Rent office space Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 17

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Gebouw Atlas 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Amsterdam Bijlmer Arena 12 mins walk (1.0 km)
 • Subway station Bullewijk 4 mins walk (0.3 km)
 • Park 4 mins walk (0.3 km)
 • Gym 2 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Hogehilweg 17 in Amsterdam Zuid-Oost

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Zuid-Oost!
About this office

Een kantoorruimte inclusief vergaderruimte beschikbaar in Amsterdam Zuid-Oost

De buitenzijde van dit kantoorpand heeft een lichte uitstraling, waardoor het kantoor goed opvalt in de omgeving. In dit kantoorgebouw, aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost, huurt u op een gunstige locatie. De bereikbaarheid is hier namelijk uitstekend, met een ligging op enkele minuten rijden van de snelweg A9. Er zijn ook mogelijkheden om per metro, trein of bus te reizen.

Een kantoorruimte op maat inclusief vergaderruimte te huur

Let op: er is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het betreft een gemeubileerde kantoorruimte op maat van 150 m2. In deze ruimte bevindt zich ook een vergaderruimte van 16 m2. Een prettige bijkomstigheid, als u hier besluit te huren. Wees er dus snel bij!

Huren op deze locatie in Amsterdam Zuid-Oost: €189,- per m2 per jaar

De beschikbare kantoorruimte in dit kantoor aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost huurt u vanaf €189,- per m2 per jaar. Een realistische huurprijs voor een kantoorruimte op deze goed bereikbare locatie in onze hoofdstad. U huurt hier voor de lange termijn. Mocht u op flexibele basis willen huren, dan is dat eventueel bespreekbaar.

Pantry en bedrijfsrestaurant aanwezig in dit kantoor in Amsterdam Zuid-Oost

Er is een receptie aanwezig, u maakt gebruik van de schoonmaakservice en dit kantoorgebouw is voorzien van een lift. Op iedere verdieping in dit kantoorgebouw is een pantry aanwezig. Honger? Breng een bezoekje aan het bedrijfsrestaurant. U heeft dagelijks van 06.30 's ochtends tot 21.00 's avonds toegang tot uw kantoorruimte. Parkeerruimte is te huur!

Ziet u het zitten om in Amsterdam Zuid-Oost te werken? 

Ga gerust een kijkje nemen in dit representatieve kantoorgebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Plan bij SKEPP gratis (!) een rondleiding in en bekijk de beschikbare kantoorruimte van 150 m2. Meer informatie? Neem contact op met SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Hogehilweg 17

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen