Rent office space Amsterdam Zuid-Oost, Keienbergweg 46

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Ventweg 6 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Amsterdam Bijlmer Arena 19 mins walk (1.5 km)
 • Gym 1 min walk (42 m)
Rent at this location?

This is currently available at Keienbergweg 46 in Amsterdam Zuid-Oost

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: 5 days a week available
  Rental price: €125 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 30 m2
  Rental price: €575 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 32 m2
  Rental price: €675 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Keienbergweg in Amsterdam (Zuidoost)

Aan de Keienbergweg in Amsterdam is nog 1 kantoorruimte te huur, maar ook 6 werkplekken. Dit populaire kantoorpand in Amsterdam Zuidoost is gebouwd in 1991 en heeft een gebruiksoppervlakte van 561 m2. Als je een kantoorruimte of flexplek in dit kantoorgebouw huurt mag je van de moderne pantry gebruik maken om ander andere je lunch klaar te maken. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om naar één van de lunchcafés in de directe omgeving te gaan. Vlakbij dit kantoorpand vind je onder andere een Albert Heijn, een grand café en een KFC. 

Huurprijzen

Op deze locatie in Amsterdam Zuidoost huur je een kantoorruimte van 30 m2 al voor €775,- per maand, deze huurprijs is inclusief servicekosten. Op zoek naar een werkplek? Voor een flexplek van 5 dagen per week betaal je maandelijks €125,-. Ook deze prijs is inclusief servicekosten. Vele andere huurders huren reeds een kantoorruimte, denk hierbij aan een evenementen bureau, kledinggroothandel en reclamedrukwerk bureau.

Nachtbewaking, lekkere koffie en gemeubileerde kantoren

Als je besluit om een kantoorruimte of flexplek te huren aan de Keienbergweg in Amsterdam krijg je hier vele extra’s bij. Denk bijvoorbeeld aan een reeds gemeubileerde kantoorunit, zodat jij snel aan het werk kan gaan. Ook is het gebruik van de moderne pantry inclusief heerlijke koffie en thee inbegrepen. Daarnaast heb je in het gehele kantoorgebouw snel internet, nachtbewaking en is 24/7 toegang tot je kantoorruimte in overleg zeker mogelijk. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand in Amsterdam Zuidoost is zeer goed te bereiken met de auto. De A9 is slecht 1,8 kilometer rijden, vanaf de A9 ben je binnen enkele minuten op de A1, A2 en de A10. Hierdoor zit jij in een mum van tijd in de rest van het land. Ook kan je gratis parkeren bij dit kantoorgebouw. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorkamer? Ook dit is geen probleem, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 500 meter afstand en treinstation Amsterdam Bijlmer Arena is slechts 1,8 kilometer lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam?

Ben jij geïnteresseerd in een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam? Wacht vooral niet te lang en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in via onze vastgoedconsultants. 


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

M

Prima kantoorruimten en een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien, erg prettig.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Keienbergweg 46

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner