Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, Keienbergweg 97

Goede ligging en een modern kantoorgebouw

Dit kantoor is gelegen op het industrieterrein in de driehoek van de snelwegen A2, A9 en A10. Daarnaast is het station Bijlmer Arena op 10 minuten lopen afstand. Een ideale locatie waarbij kleine ondernemers een ruimte kunnen huren met eventueel een opslagplaats èn hun klanten kunnen ontvangen in een restaurant.

Wat biedt het pand?

Het pand wordt volledig gerenoveerd en zal verschillende ruimtes verhuren aan ondernemers met uiteenlopende beroepen. Industrieterreinen staan meestal niet bekend om hun horecagelegenheden, maar om de huurders toch van een lunchruimte te voorzien of een plek om koffie te drinken met klanten komt er een restaurant met de Italiaanse keuken van Cioa Bella. De verhuurders hanteren flexibele contracten en geen servicekosten.

Over de verhuurder

Het pand is door zes vastgoedhandelaars gekocht die kantoren omtoveren tot een prettige werkplek met goede voorzieningen. Door hun ervaring met het renoveren van panden, onder andere aan de Keizersgracht, weten ze ook hier een fijne werkplek van te maken. In het gebouw huren bedrijven zoals de App Academie, verschillende designers en muziek producers.

Voorzieningen

Omdat het gaat om net gerenoveerde ruimtes laten de verhuurders het grootste deel van de invulling over aan de huurders. Hierdoor is het mogelijk om binnen een ruimte wanden te zetten om afgesloten ruimtes te creëren voor bijvoorbeeld vergaderingen. Uiteraard is er internet aanwezig (glasvezel) en zullen de kantoren voorzien zijn van basisbenodigdheden zoals een gezamenlijke keuken en toiletblokken. Het restaurant met Italiaanse keuken biedt de mogelijkheid om heerlijk te lunchen en om gasten te ontvangen voor koffie. Daarnaast is er een opslagruimte beschikbaar om te huren. Zo stallen de designers daar hun stoffen en kunnen de muziek producers hun geluidsinstallaties kwijt.

Locatie

De bereikbaarheid is ideaal want het station Bijlmer Arena is 10 minuten lopen en met de A2, A9 en A10 om de hoek zit je zo op de snelweg. In de omgeving zit een kleine broodjeszaak en verder grotere winkels zoals de Mediamarkt. Op het terrein zijn 40 parkeerplekken aanwezig

Kantoorruimte te huur aan de Keienbergweg in Amsterdam Keienbergweg 97 Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

4 reviews Keienbergweg

Leuk kantoor, prima parkeren.

Overweeg om hier te gaan huren.

Duidelijke informatie, foto's geven een goed beeld van de beschikbare ruimtes.

Betaalbare flexwerkplekken te huur op een leuke locatie in Amsterdam Zuidoost!

Origineel!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!