Rent office space Amsterdam Zuid-Oost, Maria Snelplantsoen 1

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Station Gein 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Station Holendrecht 31 mins walk (2.6 km)
 • Subway station Gein 2 mins walk (0.2 km)
 • Park 7 mins walk (0.6 km)
 • Gym 6 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Maria Snelplantsoen 1 in Amsterdam Zuid-Oost

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €324 €275 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 120 m2
  Rental price: €2,000 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam (Zuid-Oost)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid-Oost? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1996 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 348 m2. Het is een representatief kantoorpand die gelegen is aan een rustige straat in de buurt Gein. De vele services en faciliteiten maken het een fijne locatie om een werkplek te huren.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar, te vinden in 1 grote ruimte op de begane grond. Wanneer je een werkplek huurt maak je gebruik van de snelle internet verbinding en is het mogelijk om je af te sluiten met een collega of klant in de vergaderruimte. Een ander voordeel is dat jij zelf bepaald wanneer je gebruik maakt van jouw werkplek, dit kan dus ook in de avonduren zijn of in het weekend. Voor 1 werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €275,- in de maand. Huur je er liever 2 of 3? Ook dit is mogelijk! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry, parkeergelegenheid en goede beveiliging

Het huren van een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid-Oost brengt vele voordelen met zich mee. Er is namelijk een pantry aanwezig waar je voor jezelf een lekkere kop koffie/thee kunt zetten en in de middag een lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werk? Dan heb je mazzel! Deze kan aan de voorzijde van het kantoorpand worden geparkeerd, erg uniek in Amsterdam. Neem je altijd je werkspullen mee naar huis voor de veiligheid? Dat is hier niet nodig. Het goede beveiligingsysteem zorgt er voor dat jij je werkspullen kunt laten liggen en met een gerust hart naar huis kunt gaan. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw in de rustige wijk heeft een uitstekende ligging om met de auto heen te rijden, verschillende rijkswegen liggen namelijk op korte rijafstand. De A9, A1 en A2 zijn binnen gemiddeld 7 minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zit een bus station op 2 minuten loopafstand vanaf jouw werkplek, makkelijk en snel! In de nabije omgeving zijn er gezellige eettentjes te vinden en kun je sproten bij het Sportcentrum Pleizier. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid-Oost?

 Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid Oost? Wacht dan  niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij straks een werkplek op deze fantastische locatie aan het Maria Snelplantsoen.


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Je kunt hier een mooi kantoor van maken.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Maria Snelplantsoen 1

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen