RENTED OUT

Amsterdam Zuid-Oost, Paasheuvelweg 34A

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Zuid-Oost!

Kantoorruimte te Huur direct gelegen aan de A2 en de A9 in Amsterdam Zuid-Oost!

Het kantoorgebouw is een modern en opvallend pand waar u kantoorruimte kunt huren. In de omgeving van het kantoorpand in Amsterdam Zuid-Oost bevinden zich kantoorgebouwen van diverse gerenommeerde bedrijven, maar ook de Amsterdam ArenA en de ArenA Boulevard zijn toegankelijk. U huurt hier kantoorkamers tot 100 m2 en kantoorruimtes op maat vanaf 100 m2. De maximale oppervlakte aan kantoorruimte bedraagt 440 m2. De huurprijs van een kantoorruimte is €100,- per m2 per jaar. U kunt hier voor de lange termijn huren, maar flexibele periodes zijn absoluut bespreekbaar.

Nabij het kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 34a in Amsterdam Zuid-Oost is het AMC Ziekenhuis gelegen. Datzelfde geldt voor bedrijven als IKEA en Bijenkorf. De kantoorruimtes liggen direct aan de snelwegen A2 en A9. Het NS-station Amsterdam Holendrecht is op loopafstand gelegen. Ook kunt u per metro of bus te reizen naar Amsterdam Zuid-Oost. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (<100m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Moderne kantoorruimte huren in Amsterdam Zuid-Oost Paasheuvelweg 34A Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!