Enschede, Brouwerijstraat 1

 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Kantoorruimte huren aan de Brouwerijstraat in Enschede

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Brouwerijstraat in Enschede? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Enschede. Op dit moment zijn er al grote bedrijven die zich hier hebben gevestigd, zoals het ROC. Dit is natuurlijk niet voor niets, het is een ideale locatie om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw bestaat uit 2 bouwdelen, A en B. Zo vind je in souterrain A een grote kantoorruimte van 526 m2, deze kantoorunit is nog beschikbaar voor de verhuur. Huur jij liever een kantoorruimte op de 1e verdieping? Hier is ook nog een mooie kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 536 m2. Dat zelfde geld ook voor de 2e en 3e verdieping waar in gebouw onderdeel A een kantoorruimte beschikbaar is. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Parkeergelegenheid, glasvezel internet en een pantry

Het kantoorgebouw aan de Brouwerijstraat in Enschede biedt vele services en faciliteiten, je maakt namelijk op je werkplek gebruik van razendsnel internet. Door glasvezel gebruik jij jou tijd snel en effectief. Ook zijn er in het kantoorpand meerdere pantry’s te vinden, een handige plek waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten voor jou en je collega’s. Reis je met de auto naar je kantoorkamer? Aan de voorzijde van het kantoorgebouw bevindt zich een grote beveiligde parkeerplaats, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen, je bereikt het namelijk makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A1 en A35 zijn binnen een korte rijafstand bereikbaar. Ook zit de dichtstbijzijnde bushalte op een korte loopafstand van slechts 3 minuten. Het bruisende centrum van Enschede is ook erg dichtbij, hier vind je gezellig cafés, leuke winkels en goede restaurants.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Brouwerijstraat in Enschede?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Brouwerijstraat in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Brouwerijstraat.

Create your own URBAN or CITY with the officeplanner at Brouwerijstraat in Enschede

URBAN and CITY are two prefab furnishing concepts that are 100% flexible, product technically as well as financially. Where URBAN is the rebel variant, CITY fits in with professionals that look for comfort. Create your own URBAN- or CITY-location at Brouwerijstraat in Enschede.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation
Brouwerijstraat 1 Brouwerijstraat 1 Enschede Toplocation!

1 reviews Brouwerijstraat

Een geweldig kantoorpand op een zeer centrale ligging!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!