RENTED OUT
Super deal

Groningen, Helperpark 270-298

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen!

Exclusief en goedkoop kantoorruimte huren in Groningen

U huurt kantoorruimte in het Media- en ICT-hart van het Noorden van ons land. Binnen dit kantoorgebouw maakt u gebruik van de stijlvolle zalen of vergaderruimtes. De kantoorruimte kunt u inrichten aan de wensen van u en uw onderneming. Dit zorgt voor een efficiënte kantoorruimte, waar u prettig kunt werken!

Werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte op maat te huur!

U huurt aan het Helperpark te Groningen een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 tot 100 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Er is ook bedrijfsruimte te huur. U kunt hier flexibel huren, maar u huurt hier ook voor een financieel aantrekkelijkere lange termijn.

Profiteer van een lage huurprijs

De huurprijzen worden gebaseerd op de vloeroppervlakte van een kantoorruimte. Deze prijzen variëren tussen €110,- en €145,- per m2 per jaar. Een eigen kantoorkamer huren? Een kantoorkamer van 15 m2 huurt u vanaf €250,- per maand.

Pluspunten van dit kantoorpand in Groningen

Eén van de redenen om hier kantoorruimte te huren is dat u deze mag inrichten naar de wensen van u en uw bedrijf. Bovendien zijn er stijlvolle zalen en vergaderruimtes beschikbaar. De vergaderruimtes passen bij het aantal personen waarmee u vergadert, variërend van 8 tot 100 personen. U kunt hier ook workshops of congressen organiseren. Kortom, zeer bruikbare ruimtes.

De locatie van het kantoorpand is gunstig, gezien de uitstekende bereikbaarheid met het eigen vervoer. Ook voor de ov-reizigers is het kantoorgebouw goed toegankelijk, gezien de ligging op loopafstand van NS-station Groningen Europark.

Rondleiding?

Bent u overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw in Groningen? Plan dan direct een rondleiding in! Dit doet u via SKEPP geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte huren in het ICT-hart van Groningen Helperpark 270-298 Groningen Toplocation!

2 reviews Helperpark

Vette industriële uitstraling.

Jammer dat er geen werkplekken te huur zijn.

Verrassend, ziet er mooi uit van binnen ;) Wel erg op de media en ICT gericht

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!