Kantoor te huur Westerlo, Olenseweg 375

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Olenseweg 375 in Westerlo

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: 750 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Olenseweg in Antwerpen (Westerlo)

Met een kantoor te huur aan de Olenseweg in Antwerpen Westerlo heb je een kantoorruimte met een goede ligging. Dit nieuwe kantoorpand is gelegen in een rustige omgeving zodat jij je helemaal kunt focussen op je werk. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum zit je in een heerlijk landelijke omgeving en toch in de buurt van alle verbindingswegen. In dit moderne kantoorpand worden kantoren en diverse diensten op maat van de klant aangeboden. Lees snel verder om nog meer te ontdekken over dit prachtige kantoor te huur en ga voor een kantoor in Antwerpen Westerlo.

Huurprijzen

In deze mooie locatie huur je een kantoor van 18 m2 voor €750,- per maand exclusief BTW. Voor coworking zijn er de nodige werkplekken voorzien. Voor de werkplekken betaal je €105,- (15 uur gebruik), €150,- (25 uur gebruik) of €250,- (50 uur) per maand exclusief BTW. Bij het huren van een flexibele werkplek in dit kantoor mag je iedere maand gratis deelnemen aan een opleiding die gericht is op het ondernemen. Bij het huren van een werkruimte is de schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. Vraag onze kantoorexperts naar de mogelijkheden.

Een bistro, opleidingscentrum en advies voor ondernemers

Met een kantoor te huur in Antwerpen Westerlo kun je als startende ondernemer ook terecht om advies te vragen. Je kunt er zelfs je verzekeringen regelen. Het businesscenter aan de Olenseweg heeft een eigen persoonlijk onthaal, een gezellige bistro, een inhouse opleidingencentrum en biedt ruimte voor teambuilding. Voor vergaderingen zijn er mooie multi media ruimtes te huren. Een bedrijfsfeest kun je bijvoorbeeld boven op het zonnige terras houden. Bij mooi weer heb je de mogelijkheid om te lunchen in de zon. 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je hier een kantoorruimte huurt, geniet je als huurder van een goede ligging. Je kantoor te huur is namelijk gevestigd op 5 minuten rijden van de E313 waardoor je een vlotte aansluiting naar Antwerpen of Leuven hebt. Met een kantoor te huur op deze locatie ben je ook gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Dit bedrijvencentrum heeft voldoende parkeerplaatsen voor je eigen auto en voor je gasten. Je fiets plaats je natuurlijk in de voorziene fietsenstalling. Dankzij de permanente camerabewaking worden je eigendommen goed bewaakt. 

Kantoor te huur aan de Olenseweg in Antwerpen Westerlo

Wil jij ook je kantoorruimte huren aan de Olenseweg in Antwerpen Westerlo? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor of flexkantoor op deze toplocatie. Voor snel en gratis advies kun je terecht bij onze kantoorexperts. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur aan de Olenseweg in Antwerpen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Dit pand ligt erg rustig en toch vlot bereikbaar.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Olenseweg 375

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen