Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Avenue Palmerston 3

Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Lift
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Avenue Palmerston 3 in Brussel Europese Wijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: 2.500 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 10 personen
  Huurprijs: 2.950 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Palmerstonlaan / Avenue Palmerston 3 in Brussel (Centrum)

Ben jij op zoek naar een tof kantoor in Brussel? Dit kantoor heeft meerdere kantoorkamers beschikbaar voor verhuur. Dit unieke gebouw is in 1896 ontworpen door architect Victor Horta. Het kantoor zit vlakbij de Ambiorixsquare; een prachtig park in Franse stijl. Hier wandel je heerlijk langs bloemperken, fonteinen en beeldhouwwerken. Huur jij dit kantoor in Brussel? Dan vestig je jouw onderneming in een prachtige omgeving. Wil je alvast meer weten of een rondleiding plannen? Neem dan nu contact op met onze experts.

Huurprijzen

In dit historische kantoorpand zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar. Een kantoorkamer voor 2 personen huur je voor € 950,- per maand. Kies je voor een groter kantoor geschikt voor 6 personen? Deze is te huur voor € 2.000,- per maand. Ook is er een kantoorruimte voor 12 personen beschikbaar. Je huurt deze kantoorunit voor € 4.500,- per maand. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Onze experts geven je graag meer informatie. Staat jouw ideale kantoor er niet bij? Neem dan contact op met de experts van SKEPP. Zij vertellen jou graag meer over alle mogelijkheden.

Veel faciliteiten en ligging aan de Ambiorixsquare

Huur jij een kantoorruimte in Brussel? Dan geniet je, naast de unieke looks van dit kantoorgebouw, van veel voordelen in dit kantoorgebouw aan de Palmerstonlaan / Avenue Palmerston. Neem bijvoorbeeld plaats in de lounge area. Ook is er een bemande receptie aanwezig. Zij ontvangen jouw gasten op een fijne en gastvrije wijze. Ben jij ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat het meest productief? Met de 24/7 toegang tot dit kantoorpand werk jij altijd op kantoor wanneer het jou uitkomt. Tijd voor een meeting? Maak hiervoor gebruik van de 3 aanwezige meetingrooms. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand zit in het bruisende centrum van Brussel. Op deze locatie ben je goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 250 meter zit de dichtstbijzijnde bushalte. Binnen 15 minuten reistijd ben je op Brussel Centraal. De fiets is een fijne manier om je te verplaatsen door de Europese hoofdstad. Jouw fiets parkeer je in de afgesloten fietsenstalling. Na het stallen van je fiets kan zorgeloos aan het werk in jouw kantoorruimte.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Palmerstonlaan / Avenue Palmerston 3 in Brussel?

Zie je het al zitten om een kantoorruimte te huren aan de Palmerstonlaan / Avenue Palmerston 3 in Brussel? Plan dan een rondleiding in bij onze vastgoedexperts en neem een kijkje. De rondleiding is gratis en volledig vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast! Heb je nog vragen over dit kantoor? Onze experts beantwoorden deze graag voor je. Neem contact op met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Avenue Palmerston 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen