Kantoorinrichting

De ideale kantoorruimte vinden is stap 1, maar deze op een passende manier (laten) inrichten is stap 2. De inrichting van jouw kantoorpand straalt iets uit naar de buitenwereld. Het is een visitekaartje voor jouw klanten, medewerkers en potentieel nieuw talent. Kies daarom een kantoordesign die past bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur. Om jou een handje te helpen plaatsen wij hier regelmatig blogs met praktische tips en inspirerende voorbeelden die zeker de moeite waard zijn om te lezen!


Kantoren van nu moeten opvallen, efficiënt zijn, de productiviteit verhogen en flexibiliteit bieden. Daarnaast is het geen overbodige luxe wanneer de inrichting van de kantoorruimte ook met jouw bedrijf mee kan groeien. Tip van SKEPP: kies voor de URBAN of CITY kantoorinrichting van Officeplanner. Zo kun jij werken in een kantooromgeving die flexibiliteit biedt en duurzaam, ergonomisch, stijlvol en trendy is! Meer werkplekken nodig? Geen probleem, want je hebt er al snel een extra werkplek bij. 

Zoek je een kantoorinrichting? Bekijk de mogelijkheden van Officeplanner!

Kantoorinrichting

Het belang van een koffiecorner in de kantoorruimte

Koffiecorners en bedrijfsrestaurants zijn het ondergeschoven kindje in de kantoorinrichting. Maar deze is wel net zo belangrijk in het kantoorpand voor zowel werknemers als klanten. Lees hier waarom.

Kantoorinrichting

De grote voordelen van een duurzame kantoorinrichting

Weet jij wat de voordelen zijn van een duurzame kantoorinrichting? Wij wel! Lees daarom dit blog, doe inspiratie op en ga vooral zelf voor een duurzaam kantoordesign.

Kantoorinrichting

3 redenen om de kantoorinrichting uit te besteden

Druk druk druk! Als grote en/of snelgroeiende organisatie ben je dat zeker, daarom is het een goed idee om jouw kantoorinrichting uit te besteden. Wij leggen je precies uit waarom!

Kantoorinrichting

6x toepassingen van een glazen wand in de kantoorinrichting

Wist jij dat het hebben van glazen kantoorwanden in de kantoorruimte vele voordelen met zich meebrengt? En het geeft de kantoorinrichting ook nog eens een echte boost. Lees het hier!

Kantoorinrichting

Een beetje buiten naar binnen: tips voor een groene, natuurlijke kantoorinrichting

Een trendy kantoorinrichting van nu kan niet meer zonder het gebruik van kantoorplanten. Wat zijn de voordelen hiervan? Lees het in dit blog en doe inspiratie op!

Kantoorinrichting

Huur kantoorruimte en geef hem een tikkeltje extra!

Lees meer over wat je met jouw kantoor kunt doen nadat je bent gaan huren of wanneer je nog een keuze moet maken voor een gaaf kantoor. Bekijk onze 3 tips!

Kantoorinrichting

Deze kantoorpanden hebben een heerlijk dakterras voor de zomerse werkdagen

Met de zomerse dagen wil jij vast in de lunchpauze genieten van de zon. Dat kan op een dakterras met fijne kantoorinrichting. Lees het blog en vind jouw kantoor mét dakterras!

Kantoorinrichting

3x inspiratie voor een design kantoorinrichting

Wie wil er nu geen kantoorruimte met een design inrichting? Een design kantoorinrichting is namelijk stijlvol en modern. In dit blog lichten wij 3 splinternieuwe panden uit met zo'n design!

Kantoorinrichting

Een vintage kantoorinrichting, tijdloos en helemaal van nu

Vintage en retro, woorden van de laatste tijd. En niet voor niets, het is namelijk de trend van nu, ook in de kantoorinrichting. Lees dit blog voor inspiratie!

Kantoorinrichting

Een kantoortuin inrichten: hoe doe ik dat?

Een kantoortuin is chaotisch? Nee hoor, met deze tips voorzie jij de kantoortuin van een kantoorinrichting die flexibel, efficiënte en stijlvol is. Lees dit blog en doe inspiratie op.

Kantoorinrichting

Is jouw kantoorinrichting helemaal zomerklaar?

De eerste warme dagen zijn achter de rug. Maar er komen er (hopelijk) nog velen in aantocht. Hoe kom jij de zomerse dagen door op kantoor? Met deze tips natuurlijk!

Kantoorinrichting

Kies jouw nieuwe kantoormeubilair met dit stappenplan

Jij wilt jouw kantoorruimte (opnieuw) inrichten. De basis heb je, nu is het tijd voor passend kantoormeubilair. Maar waar begin je met zoeken? Gebruik dit stappenplan voor jouw kantoormeubelen!