Super deal

Amsterdam Zuidas, Claude Debussylaan 2

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan in Amsterdam (Zuidas)

Aan de Claude Debussylaan op de Zuidas, het zakendistrict van Amsterdam, staat het Vinoly gebouw waarin meerdere grote nationale en internationale bedrijven gehuisvest zijn. Het kantoorgebouw is gebouwd in 2005 en een waar begrip in Amsterdam. Op deze locatie worden drie kantoorkamers van verschillende metrages te huur aangeboden. Deze kantoorruimtes zijn onlangs gerenoveerd en kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht.

Huurprijzen, kantoor Claude Debussylaan, Amsterdam (Zuidas)

In dit kantoorgebouw aan de Claude Debussylaan in Amsterdam zijn drie kantoorruimten te huur van 23, 24 en 35 m2. Deze kantoorkamers zijn, voor deze zeer gewilde locatie, scherp geprijsd. Voor het huren van een kantoorruimte van 24 m2 betaal je slechts €2.585,-. Voor deze huurprijs heb je een onlangs gerenoveerde kantoorruimte waarbij je gebruik kunt maken van diverse services en voorzieningen zoals afgesloten belhokjes en catering.

Claude Debussylaan: vergaderruimte, evenementen en een restaurant

Wanneer je besluit een van deze drie kantoorruimten te huren in Amsterdam aan de Claude Debussylaan, staan diverse services en voorzieningen tot je beschikking . Op de begane grond is een bedrijfsrestaurant waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een drankje na het werk. Toe aan een andere werkomgeving? In dit pand is tevens een ruimte aanwezig met meerdere werkplekken waar je ook een middag kunt werken, een frisse omgeving voor nieuwe ideeën!

Locatie en bereikbaarheid, Claude Debussylaan, Amsterdam

De Zuidas is een bruisende omgeving wat naast kantoorpanden ook over vele horeca voorzieningen beschikt. Naast zaken doen is er ook voldoende gelegenheid voor ontspanning en plezier. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is dit kantoorpand op de Zuidas in Amsterdam uitstekend bereikbaar. In minder dan vijf minuten bereik je lopend het treinstation Amsterdam Zuid waar tevens ook meerde bushalten aanwezig zijn. Reis je liever met de auto naar je werk? Vanaf deze locatie rij je binnen een kwartier de snelwegen A10, A9 en de A4 op.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Claude Debussylaan in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een representatieve kantoorunit in het zakendistrict van Amsterdam die goed bereikbaar is? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding en ervaar het zelf. Waar wacht je nog op?

Kantoorruimte te huur in Amsterdam op de Zuidas Claude Debussylaan 2 Amsterdam Zuidas Toplocation!

1 reviews Claude Debussylaan

Een hip maar tegelijkertijd modern kantoor!

Elke dag kijk ik er weer naar uit naar de heerlijke verse lunch in het restaurant.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!