RENTED OUT

Den Bosch, Luijbenstraat 21

  • Toilets

  • WiFi

  • 24/7 access

  • Cleaning (common areas)

  • Desk

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Den Bosch!

Kantoorruimte vanaf 15 m2 te huur in historisch pand te Den Bosch

Goedkoop kantoorruimte huren in Den Bosch? In dit kantoorgebouw in het centrum Den Bosch huurt u voordelig én op een goed bereikbare plek. Het Centraal Station van Den Bosch ligt op loopafstand. Bovendien maakt u gebruik van hoogwaardige voorzieningen, zoals een pantry. Kortom, reden genoeg om hier te komen huren!

Kantoorruimte te huur vanaf 15 m2

Wilt u graag een eigen kantoorruimte huren? Dat komt goed uit, want in dit kantoorgebouw huurt u een kantoorkamer vanaf 15 m2. Een hele verdieping huren? Ook dat kan! Het metrage bedraagt dan 90 m2. Flexibel huren? Dat is mogelijk! Liever iets meer zekerheid? Huur dan voor een langere huurperiode, iets dat vaak financieel aantrekkelijker is!

Deze verhuurder in Den Bosch biedt u een lage huurprijs

Een kantoorkamer van 15 m2 huurt u in Den Bosch al voor €225,- per maand. Liever een iets groter kantoor van 20 m2? Hiervoor betaalt u maandelijks maar €475,-. U kunt ervoor kiezen om de ruimte zelf in te richten, maar het is ook mogelijk om gemeubileerd te huren. De keuze is aan u!

Huur uw eigen kantoor incl. gratis WiFi, pantry en schoonmaak

In dit kantoorpand maakt u gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Uw kantoorruimte wordt schoongemaakt, zonder dat u daarvoor meer betaalt! Vergaderen? In het kantoorpand zijn luxe vergaderruimtes te huur. U maakt ook gebruik van een pantry en ook niet onbelangrijk: WiFi is voorhanden, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Overtuig uzelf door een bezoek aan dit kantoorpand

Ziet u het zitten om kantoorruimte te huren in Den Bosch? Vindt u het lastig om een keuze voor kantoorruimte te maken? Logisch, toch is het juist dan slim om op meerdere plekken te gaan kijken. Plan gratis (!) een rondleiding in via SKEPP! Dit doet u via het menu rechts op deze pagina. 

Kantoorruimte te huur in historisch pand te Den Bosch Luijbenstraat 21 Den Bosch Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!