Rent office space Den Bosch, Willemsplein 2

5 (1 reviews)
Facilities
 • Phone service
 • Free WiFi
 • Mail processing
 • Elevator
 • Desk
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Bicycle storage
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Pantry
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Willemsplein 2 in Den Bosch

Available office rooms
 • 160

  Space description: 10 m2
  Rental price: €507 /mo.
  Receive rental information
 • 125

  Space description: 13 m2
  Rental price: €507 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Den Bosch

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Den Bosch? Dan ben je bij dit kantoorpand aan het goede adres. Het gebouw staat hier sinds 1951 en heeft maar liefst een totale gebruiksoppervlakte van 37.631 m2. Deze oppervlakte is verdeeld over 7 bouwlagen waar op elke verdieping de mogelijkheid is om een kantoorruimte te huren. In het gebouw zitten grote ramen wat zorgt voor een veel ligt inval. Het gebouw heeft de naam ‘Bastion’ omdat het de vorm heeft door de twee torens. 

Huurprijzen

Op deze locatie huur je kant en klare (flex)werkplekken en huur je een gemeubileerde kantoorruimten. Op elke verdieping is er mogelijkheid om een kantoor op maat de vinden. De grote van een kantoorruimte kan maar liefst oplopen tot en met 942 m2. Zoek je wat kleiner? Ook hier is de mogelijkheid voor. 

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijk en een receptie

Bij binnenkomst in het pand aan het Willemsplein in Den Bosch is er een zeer royale entree met een bemande receptie. Zij bieden jou de mogelijkheid om je te ondersteunen in zowel binnenkomende telefonie en postverwerking. Naast dat het pand een beveiligde parkeerkelder heeft, heb je ook mogelijk om 24/7 in jouw eigen kantoorruimte te werken, ideaal wanneer je bijvoorbeeld in het weekend nog de benodigde werkzaamheden wil afronden. Verder zijn er nog vergaderzalen, voldoende pantry’s op elke verdieping die voorzien zijn van alle gemakken en is er razendsnelle internetverbinding. 

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde oprit van de snelweg (A2) is maar 5 minuten rijden van het kantoorpand gezien. Wanneer je liever met het openbaar vervoer wil reizen hoeft ook zeker geen probleem te zijn. De bushalte; Koningsweg is slechts 3 minuten lopen en brengt je vervolgens binnen 5 minuten naar het centrale treinstation van Den Bosch. Het pand is aan het centrum van Den Bosch gelegen. Hier vind je allerlei leuke winkels, leuke cafés voor een goede kop koffie en zijn er vele restaurants. Mocht je een keer echt goed naar werktijd willen eten? Ga langs bij restaurant Fabuleus, het beste restaurant de gehele stad. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Willemsplein in Den Bosch?

Zie jij jezelf al een kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Den Bosch? Aarzel dan niet langer en neemt contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend! 


Reviews

Find out what other people said about this location

V

Wat een ontzettend groot kantoorgebouw met mooie kantoorruimten.

Alles is hier tot in de puntjes geregeld, top!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Willemsplein 2

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen