Rent office space Helmond, Steenovenweg 5

4 (5 reviews)
Facilities
 • Car charging station
 • Free WiFi
 • Mail processing
 • Phone service
 • Airconditioning
 • Storage space
 • Desk
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Common areas
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Steenovenweg 5 in Helmond

Availability updated:
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 25 m2
  Rental price: €681 /mo. all-in
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Huren in Helmond? Kantoorruimte (>15 m2) beschikbaar op goed bereikbare locatie!

Zoekt u een kantoorruimte in Helmond en hecht u veel waarde aan de omgeving van het kantoor? Dan is dit de kantoorlocatie die u zoekt! U huurt hier in een prachtige, groene omgeving. Een wandeling tijdens uw pauze of een lunch aan het water; het is mogelijk wanneer u besluit om in dit kantoorgebouw aan de Steenovenweg te huren!

Kantoorruimte? Check! Atelier? Check! Bedrijfsruimte? Check! 

Op dit moment zijn er 4 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit representatieve kantoorpand in Helmond. Het gaat om 3 kantoorkamers van 15 m2, 34 m2 en 69 m2. Bovendien is er een kantoorruimte van 69 m2, die ook als atelier gebruikt kan worden. Behoefte aan opslagruimte? Huur dan ook een bedrijfsruimte. Er zijn momenteel 2 bedrijfsruimten (75 m2 en 150m2) beschikbaar.

Voordelig huren in dit kantoorgebouw in Helmond

Een kantoorkamer van 15 m2 huurt u voor maar €286,- per maand, een kantoorkamer van 34 m2 voor slechts €575,- per maand en een kantoorruimte van 69 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €1.146,-. Voordelige huurprijzen in Helmond!

SKEPP mag extra korting geven op de huurprijs in Helmond

Let op: SKEPP mag in dit kantoorgebouw meer korting weggeven, dus huur een kantoorruimte in dit kantoorpand bij SKEPP. Huurcontracten zijn per 2 maanden opzegbaar, echter als u minimaal 1 of 2 jaar huurt, krijgt u 20% á 30% korting op de huurprijs. 

Receptie, vergaderruimte, spreekkamers en parkeerruimte

Er is een bemande receptie aanwezig in dit kantoor, de receptionisten kunnen u secretarieel ondersteunen. Er is een vergaderruimte en er zijn spreekkamers. U heeft toegang tot de spreekkamers in dit kantoorgebouw, maar ook tot de spreekkamers in andere business centers van dit kantoorconcept in Eindhoven, Nuenen en Valkenswaard. Daarnaast is er parkeerruimte en heeft u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte.

Neem een kijkje op deze gunstige kantoorlocatie in Helmond

Gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorpand aan de Steenovenweg in Helmond? Dat kan bij SKEPP! U plant een rondleiding via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP. Kortom, waar wacht u nog op?


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Erg leuk ingericht kantoorpand!

Goede services en prettige huiselijke sfeer :)

H

Praktisch kantoorgebouw.

Modern en zakelijk. Goed bereikbaar, ook vanaf België.

R

Goede services en voorzieningen!

Representatief ontvangst.

I

Leuke kantoren!

Goede voorzieningen en prachtige groene omgeving.

L

Goed meubilair en mooie lichte kantoorruimten, prettige plek om te werken.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Steenovenweg 5

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen