Rent office space Eindhoven De Hurk, Hurksestraat 19

Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Rooijakkersstraat 8 mins walk (0.7 km)
  • Railway station Eindhoven Strijp-S 36 mins walk (2.9 km)
  • Gym 6 mins walk (0.5 km)
Availability

Check below which office types are available at Hurksestraat 19

About this office

Kantoorruimte huren aan de Hurksestraat (Strijp)

Creatieve werkplekken en kantoorruimten beschikbaar aan de Hurksestraat in Eindhoven. Dit kantoorpand is gebouwd in 1976 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 23.055 m2. Je huurt hier een kantoorruimte in het voormalige Philips lab waar vroeger duurtesten en ontwikkelingen verricht zijn naar de producten van Philips. Gaaf toch?

Huurprijzen, kantoor Hurksestraat, Eindhoven

Momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De ruimten variëren van 21 m2 tot 469 m2. De huurprijs voor de kleinste ruimte van 21 m2 bedraagt €225,- per maand. Liever de grootste ruimte van 585 m2 huren? Dan betaal je een maandelijkse huurprijs van €5209,11. Deze ruimten worden leeg opgeleverd waardoor jij als huurder volledig de mogelijkheid hebt om het eigen te maken.

Hurksestraat: 24/7 bereikbaar, parkeerplaatsen en lunchroom

Je kunt in dit kantoorpand van alle voorzieningen en services gebruik maken. Zo zijn er 198 parkeerplaatsen aanwezig waar jij gratis je auto kunt parkeren. Bovendien is jouw kantoorruimte altijd 24/7 toegankelijk, hierdoor kun jij je eigen werktijden bepalen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een eigen lunchroom, hier kun jij gezellig samen met collega’s een broodje eten.

Locatie en bereikbaarheid, Hurksestraat, Eindhoven

Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Eindhoven Hurksestraat en ligt op een loopafstand van slechts 7 minuten. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A2 in slechts 3 minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt dat die kantoorpand de ideale locatie is voor het organiseren van vergadering met collega’s elders uit het land.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hurksestraat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Hurksestraat in Eindhoven? Plan dan een rondleiding in en kom eens een kijkje nemen. Dit is geheel gratis!


Rent at this location?

This is currently available at Hurksestraat 19 in Eindhoven De Hurk

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Eindhoven De Hurk!
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

A

Een ontzettend dynamische omgeving, ik hou er van!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Hurksestraat 19

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner