RENTED OUT

Emmen, Hoenderkamp 22

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Emmen!

Kantoorruimte te huur op een goed bereikbare locatie in Emmen

Dit kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Hoenderkamp, vlakbij de rondweg van Emmen. Per bus, trein en eigen vervoer is de bereikbaarheid van deze kantoorlocatie uitstekend. Een bushalte ligt om de hoek en per bus ben je in totaal ruim 10 minuten onderweg naar treinstation Emmen. De snelweg A37 is snel toegankelijk. Kortom, over de bereikbaarheid van het kantoor hoeft u zeker niet te klagen.

Kantoorruimte huren in Emmen? Beschikbaar van 22 m2 tot 570 m2

Zoekt u een kantoorkamer in Emmen? Dit is beschikbaar vanaf 22 m2. Liever een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat tot 570 m2. Welk type kantoorruimte past het beste bij uw onderneming?

Goedkoop een kantoorruimte (22 m2 - 570 m2) huren in Emmen

Slechts €75,- per m2 per jaar, dat betaalt u voor een kantoorruimte in dit representatieve kantoorgebouw aan het Hoenderkamp in Emmen. Wilt u een huurcontract op basis van een hoge mate van flexibiliteit of toch huren voor de lange termijn? De keuze is aan u!

Parkeerruimte, spreekruimte, café, pantry en printruimte

Wanneer u besluit om hier kantoorruimte huren, dan maakt u gebruik van een verscheidenheid aan voorzieningen in dit kantoorpand. Er is ruimte om uw auto te parkeren of om een presentatie te houden in een spreekruimte. Bovendien is er een café, een pantry en een ruimte waar u kunt printen in dit kantoorgebouw in Emmen.

Plan een rondleiding in door dit kantoor, dit is gratis bij SKEPP!

Zoekt u een kantoorruimte in Emmen? Plan dan een rondleiding in door dit kantoorpand aan het Hoenderkamp in Emmen bij SKEPP. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Ga gauw een kijkje nemen in uw nieuwe kantoorruimte!

Kantoorruimte huren in Emmen voor €75,- per m2 per jaar Hoenderkamp 22 Emmen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!