Rent office space Emmen, Hoenderkamp 22

Facilities
  • Internet
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Emmen, Hoenderkamp 1 min walk (80 m)
  • Railway station Emmen 32 mins walk (2.5 km)
  • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Hoenderkamp 22 in Emmen

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Emmen!
About this office

Kantoorruimte te huur op een goed bereikbare locatie in Emmen

Dit kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Hoenderkamp, vlakbij de rondweg van Emmen. Per bus, trein en eigen vervoer is de bereikbaarheid van deze kantoorlocatie uitstekend. Een bushalte ligt om de hoek en per bus ben je in totaal ruim 10 minuten onderweg naar treinstation Emmen. De snelweg A37 is snel toegankelijk. Kortom, over de bereikbaarheid van het kantoor hoeft u zeker niet te klagen. 

Kantoorruimte huren in Emmen? Beschikbaar van 22 m2 tot 570 m2

Zoekt u een kantoorkamer in Emmen? Dit is beschikbaar vanaf 22 m2. Liever een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat tot 570 m2. Welk type kantoorruimte past het beste bij uw onderneming? 

Goedkoop een kantoorruimte (22 m2 - 570 m2) huren in Emmen

Slechts €75,- per m2 per jaar, dat betaalt u voor een kantoorruimte in dit representatieve kantoorgebouw aan het Hoenderkamp in Emmen. Wilt u een huurcontract op basis van een hoge mate van flexibiliteit of toch huren voor de lange termijn? De keuze is aan u!

Parkeerruimte, spreekruimte, café, pantry en printruimte

Wanneer u besluit om hier kantoorruimte huren, dan maakt u gebruik van een verscheidenheid aan voorzieningen in dit kantoorpand. Er is ruimte om uw auto te parkeren of om een presentatie te houden in een spreekruimte. Bovendien is er een café, een pantry en een ruimte waar u kunt printen in dit kantoorgebouw in Emmen. 

Plan een rondleiding in door dit kantoor, dit is gratis bij SKEPP!

Zoekt u een kantoorruimte in Emmen? Plan dan een rondleiding in door dit kantoorpand aan het Hoenderkamp in Emmen bij SKEPP. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Ga gauw een kijkje nemen in uw nieuwe kantoorruimte!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Hoenderkamp 22

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen