Hoofddorp, Planetenweg 5

2132 HN Hoofddorp

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Planetenweg in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte? Neem dan een kijkje in dit luxe business center aan de Planetenweg in Hoofddorp. Het kantoorpand is gebouwd in 1992, maar pas geleden heeft er een grote renovatie plaats gevonden waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen. Het kantoorgebouw is voorzien van vele services en faciliteiten en ook de ligging in Hoofddorp is uitstekend. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is jouw toekomstige werkplek goed bereikbaar.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, verdeeld over 4 verdiepingen. De kleinste beschikbare kantoorkamers hebben een oppervlakte van 25 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €375,-. Op zoek naar een grote kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 44 m2, te huur voor €550,- in de maand. Op dit moment heeft de grootste beschikbare kantoorruimte een oppervlakte van 60 m2, voor een maandelijks bedrag van €750,-. Zijn deze oppervlakten te klein voor jouw bedrijf? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden van deelverhuur, ook dat is mogelijk op deze locatie.

Een receptie, parkeergelegenheid en gemeubileerde kantoorruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Planetenweg in Hoofddorp brengt vele voordelen met zich mee. Het ruime aanbod van de services en faciliteiten maken het een comfortabele werklocatie. Zo is er bij binnenkomst in de centrale hal een bemande receptie aanwezig. Zij kunnen je helpen in werkzaamheden zoals het verwerken van de post en het opnemen van binnenkomende telefonie. Reis je met de auto naar je werk en/of ontvang je vaak klanten? Er is een parkeerruimte aanwezig waar je de auto’s geparkeerd kunnen worden. Ben je snel op zoek naar een kantoorruimte of heb je geen zin het inrichten van je werkplek? Ook hier hebben ze aan gedacht! Het is namelijk mogelijk om een gemeubileerde kantoorunit te huren. Ontdek alle andere voordelen door een rondleiding in te plannen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging in Hoofddorp, met de auto en het openbaar vervoer is het namelijk makkelijk bereikbaar. De snelwegen A4, A44 en A9 zijn namelijk op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten bereikbaar. Vanaf je werkplek is het slechts 1 minuut lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte ‘Hoofddorp, Jupiterstraat’. In de nabije omgeving vind je het Wandelbos van Hoofddorp. Een fijne plek om in de middagpauze even een frisse neus te halen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Planetenweg in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Planetenweg in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in. Heb je nog wat vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Planetenweg. 

Planetenweg 5 Planetenweg 5 Hoofddorp Toplocation!

1 reviews Planetenweg

Mooie strakke en moderne omgeving, de vergaderruimten spreken mij ook erg aan!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!