Gent Ledeberg, Gaston Crommenlaan 4

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren in Gent aan de Gaston Crommenlaan (Ledeberg)

Wil jij graag kantoorruimte huren aan de Gaston Crommenlaan in Gent, net ten zuiden van het centrum? Bekijk dan eens de kantoren op deze locatie en wellicht is het een match. Het huren van een kantoorvloer, kantoorunit of werkplek bij SKEPP heeft als voordeel dat we voor jou een aanbod op maat regelen. Daarom huur je een kantoor in Gent bij SKEPP.

Huurprijzen

Ben je op zoek naar een kantoor voor 1 persoon? Dat is mogelijk, want je huurt hier voor een prijs vanaf €270,- per persoon per maand een kantoor. Kantoren voor meer personen zijn ook beschikbaar en de verkrijgbaar voor prijzen vanaf €270,- per persoon per maand. Wil je liever een grote kantoorvloer huren? Dan raden we je aan om contact op te nemen, want dan maken we gratis voor jou een aanbod op maat. Zo eenvoudig is kantoorruimte huren bij SKEPP.

Gemeubelde kantoren, grote community en geweldig uitzicht

Aan de Gaston Crommenlaan in Gent zijn nu nog fraaie kantoren beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een modern en gemeubeld kantoor dan is dit kantoorpand een uitstekende keuze. Je huurt een private office en in een grote community waar ondernemers worden aangespoord om met elkaar samen te werken. Er ontstaan dan ook met regelmaat partnerschappen tussen bedrijven. In dit kantoorgebouw kun je huren op de 9e verdieping en dat houdt in dat je een geweldig uitzicht hebt over de stad Gent. Dit zijn slechts een aantal voordelen die een kantoorruimte op deze locatie met zich meebrengt. Klinkt goed toch?

Locatie en bereikbaarheid

Het huren van een kantoorruimte in de stad Gent is opzich al een groot voordeel. Gent geniet namelijk van een uitstekende ligging tussen de steden Antwerpen, Brugge, Brussel en Kortrijk. De snelweg E17 en E40 bieden dan ook de connecties naar deze steden en met een directe treinverbinding ben je binnen 1 uur op Brussels Airport. Als je graag naar het werk reist met de bus of de tram dan stap je op loopafstand uit en ben je dus eveneens prima te bereiken. Soms is een uitgebreide lunch of een uitgebreid diner de beste manier om een samenwerking te bespreken en dat kan prima, want in de buurt zijn veel restaurant te vinden. Zo geniet je van Thais, Turks, Italiaans of Chinees in de buurt van je kantoor. 

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Gaston Crommenlaan?

Kantoorvloer, private office of werkplek aan de Gaston Crommenlaan in Gent huren? SKEPP helpt je aan een nieuw kantoor en dat doen we voor jou gratis en geheel vrijblijvend. Als je wilt plannen we zelfs een gratis rondleiding voor je in op een moment dat het jou uitkomt. Spreken we je snel?

Gaston Crommenlaan 4 Gaston Crommenlaan 4 Gent Ledeberg Toplocation!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!