Gent Ledeberg, Gaston Crommenlaan 4

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan in Gent

Op zoek naar een kantoor te huur in Gent? Dan is het kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan in Gent echt wel iets voor jou. Het kantoor te huur is vlakbij het centrum van Gent, maar het bedrijvencentrum op zich bevindt zich in een rustige buurt van Gent. De kantoren te huur bevinden zich in torens. Heel indrukwekkend. Zo is er slechts 1 toegangsdeur voor beide torens en is er een splitsing na de indrukwekkende ingang van glas naar elke toren. 

Huurprijzen

Het business center biedt zowel kantoorruimtes als werkplekken. In het bedrijvencentrum vind je diverse kantoorruimtes in verschillende maten. Zo kun je kantoorruimtes huren voor jou alleen, maar ook voor een team tot zeker 10 personen. Naast verschillende kantoorunits zijn er uitnodigende coworking plekken.De prijzen variëren van €225,- per maand tot €310,- per maand per persoon, inclusief alle faciliteiten. 

Diverse sectoren, dagkantoren en professionele vergaderruimtes. 

In het business center zijn er verschillende bedrijven gevestigd die actief zijn in diverse sectoren. Zo zijn er bedrijven werkzaam in navigatiesystemen, verzekeringen en financiële dienstverlening. Ook ligt het bedrijvencentrum in het bruisend hart van het IT district. Dit biedt allerlei mogelijkheden om je eigen onderneming een boost te geven. Zeker wanneer het ook perfect mogelijk is om een kantoor te huur te hebben voor een dag of een halve dag. Zelfs huren per uur is mogelijk. De professionele vergaderruimtes kun je dan weer benutten om nieuwe plannen te bespreken en uit te werken. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur in de Gaston Crommenlaan in Gent is vlot bereikbaar. Eerst en vooral heb je heel veel mogelijkheden om met de trein te reizen. Op 5 minuten rijden bevindt zich het station Gent-Sint-Pieters, station Gent-Dampoort en het station Gentbrugge met de daarbij horende bus- en tramhaltes. Met de auto is het bedrijvencentrum gemakkelijk te bereiken via de E17 en E40 vanuit Antwerpen, Brussel en Brugge. De goede parkeergelegenheden zijn dan ook een pluspunt. 

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte op de Gaston Crommenlaan in Gent

Overtuigd van een kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan? Neem dan snel contact op met SKEPP en vestig vandaag nog jouw kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan in Gent. Met al je vragen kun je bovendien terecht bij een van onze vastgoedconsultants. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur  op de Gaston Crommenlaan in Gent. 

Gaston Crommenlaan 4 Gaston Crommenlaan 4 Gent Ledeberg Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!