Rent office space Groningen Centrum, Leonard Springerlaan 23

5 (1 reviews)
Facilities
 • Mail processing
 • Phone service
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Pantry
 • Internet facilities
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Leonard Springerlaan 23 in Groningen Centrum

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 341 m2
  Rental price: €3,410 /mo.
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 344 m2
  Rental price: €3,440 /mo.
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 388 m2
  Rental price: €3,880 /mo.
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 857 m2
  Rental price: €8,570 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Leonard Springerlaan in Groningen

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Leonard Springerlaan in Groningen? Stop dan met zoeken, wij hebben hier het perfecte kantoorgebouw voor jou gevondenen. Het representatieve kantoorpand is gebouwd in 2002 en is in Groningen ook wel bekend als “Martini Staete”. Op dit moment zijn er al meerdere huurders actief, zoals de FNV, Staatsbosbeheer en AOB. 

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimtehuren vanaf 132 m2 te huren, deze ruimte is gevestigd op de begane grond en te huur voor een maandelijks bedrag van €1320,-. Ben je met jouw onderneming op zoek naar een grote kantoorunit? Dat kan! Er zijn namelijk meerdere kantoorruimten met een oppervlakte van 344 m2, voor €3440,- in de maand. Is dit nog te klein? Of wil je graag doorgroeien met je bedrijf? Op de 6e verdieping is een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van maar liefst 857 m2, voor een maandelijks bedrag van €8570,-. 

Een receptie, bedrijfsrestaurant en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Leonard Springerlaan in Groningen maak je gebruik van vele services en faciliteiten, aan alles is gedacht. Bij binnenkomst, in de royale entree, tref je een bemande receptie aan tijdens kantoortijden. Zij kunnen jou ondersteunen in verschillende taken zoals het verwerken van post of binnenkomende telefonie. Houd je van lekker eten? Dan heb je geluk! In het kantoorpand zit een bedrijfsrestaurant die dagelijks voor een heerlijke verse lunch zorgt. Ook handig om deze lunch te bestellen voor een vergadering of een presentatie in de aanwezige vergaderruimten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk direct aan de op- en afrit van de A7. Je bent zo met de auto binnen enkele minuten op kantoor. Ook met het openbaar vervoer is jouw werkplek makkelijk bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk met een loopafstand van 7 minuten te bereiken. Een bijkomend voordeel is de directe verbinding met het centrum van Groningen. Het kantoorpand is gevestigd op het Martini Tradepark, er zijn hier grote bedrijven gevestigd zoals Kamer van Koophandel en Gasunie. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan in Groningen?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan in Groningen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan. 


Reviews

Find out what other people said about this location

I

Fantastische ruimtes en een perfecte bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Leonard Springerlaan 23

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen