Hengelo (Ov), Jan Tinbergenstraat 202

  • Desk

  • Internet

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Flexibele kantoorruimte huren op zichtlocatie in Hengelo

Deze moderne vestiging is gelegen aan de Jan Tinbergenstraat te Hengelo (ov), op zichtlocatie vanaf de snelweg A1. U huurt hier een flexwerkplek; afgesloten kantoorunit vanaf 20 m2 of kantoorruimte op maat, groter dan 100 m2. Wees er echter wel snel bij, er zijn nog enkele kantoorunits beschikbaar voor de verhuur!

Een werkplek huurt u al vanaf €150,- per maand. Liever een kantoorunit? Die huurt u vanaf slechts €250,- per maand. Flexibel huren of gaat u voor meer zekerheid? De keus is aan u: u huurt hier voor de korte of lange termijn.

Opslagruimte nodig? Hier vindt u ruimte vanaf 38 m2 tot liefst 133 m2. Het servicelevel is hoog, gezien er een bemande receptie is. Zij ondersteunen u, bijvoorbeeld door postverwerking en telefoonaanname. Bovendien is er parkeerruimte, kunt u hier printen en zijn er mogelijkheden wat catering betreft.

Het kantoorpand in Hengelo is gelegen op een erg aantrekkelijke vestigingslocatie. De autosnelweg A1 bij Hengelo is namelijk binnen enkele autominuten bereikbaar. Bent u overtuigd om hier een werkplek of kantoorruimte te huren? Plan een rondleiding in via SKEPP! Dit is gratis en zo ziet u met eigen ogen uw nieuwe werkomgeving.

Kantoorruimte te huur op snelweglocatie in Hengelo! Jan Tinbergenstraat 202 Hengelo (Ov) Toplocation!

2 reviews Jan Tinbergenstraat

Functioneel modern kantoorgebouw dichtbij de A1, hierdoor is het prima bereikbaar voor mijn bezoekers en collega's.

De bereikbaarheid vind ik het grootste pluspunt van het kantoor. Het is echter wel jammer dat er weinig sfeer in het gebouw zit, het is allemaal behoorlijk statisch.

Fris en modern pand.

Mooie kantoorruimtes vlakbij de A1.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!