Rent office space Oosterhout Nb, Bredaseweg 108a

Facilities
 • Car charging station
 • Airconditioning
 • Phone area
 • Free WiFi
 • Mail processing
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Bicycle storage
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Bredaseweg 108a in Oosterhout Nb

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 110 m2
  Rental price: €1,200 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Oosterhout? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Bredaseweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1953 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 7200 m2. Door de vele services en faciliteiten op deze locatie is het een aantrekkelijke plek om een kantoorunit te huren, mede daardoor is er op dit moment nog slechts 1 kantoorruimte beschikbaar.

Huurprijzen

Zoals eerder aangegeven is er op dit moment nog slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 22 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €275,-. De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd, dat houdt in dat je de volledig inrichting van de ruimte naar eigen smaak kunt inrichten. Erg fijn, zo kun je goed de sferen binnen jullie onderneming terug laten komen op jullie nieuwe werkplek!

Parkeergelegenheid, een pantry en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout brengt vele voordelen met zich mee, dit komt mede door het ruimte aanbod van de services en faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Zo kun je bij aankomst de auto voor de deur parkeren, makkelijk en snel! Daarnaast zijn er meerdere pantry’s in het kantoorpand aanwezig waar je een lekkere kop koffie/thee kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. De 24/7 toegankelijkheid is ook ideaal, het is mogelijk om op ieder moment van de dag gebruik te maken van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand kun je bereiken via verschillende dichtstbijliggende op- en afritten, zoals de A27 en A59. Reis je met het openbaar vervoer? Op een loopafstand van 8 minuten tref je de bushalte ‘Oosterhout, Wilhelminalaan’ aan. Deze bus heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station. Ondanks dat het kantoorpand niet in het gezellige centrum van Oosterhout is gelegen, vind je in de nabije omgeving toch wel makkelijke faciliteiten. Zo is er om de hoek een sportschool te vinden, ideaal om na werktijd even lekker te sporten!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Bredaseweg. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Bredaseweg 108a

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen