Oosterhout Nb, Bredaseweg 108a

Kantoorruimte huren aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Oosterhout? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Bredaseweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1953 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 7200 m2. Door de vele services en faciliteiten op deze locatie is het een aantrekkelijke plek om een kantoorunit te huren, mede daardoor is er op dit moment nog slechts 1 kantoorruimte beschikbaar.

Huurprijzen

Zoals eerder aangegeven is er op dit moment nog slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 22 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €275,-. De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd, dat houdt in dat je de volledig inrichting van de ruimte naar eigen smaak kunt inrichten. Erg fijn, zo kun je goed de sferen binnen jullie onderneming terug laten komen op jullie nieuwe werkplek!

Parkeergelegenheid, een pantry en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout brengt vele voordelen met zich mee, dit komt mede door het ruimte aanbod van de services en faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Zo kun je bij aankomst de auto voor de deur parkeren, makkelijk en snel! Daarnaast zijn er meerdere pantry’s in het kantoorpand aanwezig waar je een lekkere kop koffie/thee kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. De 24/7 toegankelijkheid is ook ideaal, het is mogelijk om op ieder moment van de dag gebruik te maken van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand kun je bereiken via verschillende dichtstbijliggende op- en afritten, zoals de A27 en A59. Reis je met het openbaar vervoer? Op een loopafstand van 8 minuten tref je de bushalte ‘Oosterhout, Wilhelminalaan’ aan. Deze bus heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station. Ondanks dat het kantoorpand niet in het gezellige centrum van Oosterhout is gelegen, vind je in de nabije omgeving toch wel makkelijke faciliteiten. Zo is er om de hoek een sportschool te vinden, ideaal om na werktijd even lekker te sporten!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Bredaseweg.

Bredaseweg 108a Bredaseweg 108a Oosterhout Nb Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!