Super deal

Oosterhout Nb, Koopvaardijweg 2

Kantoorruimte huren in een high-level business center te Oosterhout?

Bij dit bedrijvencentrum aan de Koopvaardijweg in Oosterhout huurt u flexibele werkplekken of (ingerichte) kantoorruimte. U heeft de keuze tussen flexibiliteit of zekerheid! Een (ingerichte) kantoorunit is hier te huur vanaf 15 m2, terwijl kantoorruimte op maat te huur is vanaf 100 m2.

Gunstige huurprijzen voor deze kantoorruimte

SKEPP biedt hier zowel werkplekken, kantoorunits als kantoren op maat te huur aan. Een deelkantoor is te huren vanaf slechts €350,- per maand en een eigen ingerichte kantoorunit voor slechts €450,- per maand. In het kantoorgebouw zijn diverse ruimtes beschikbaar zoals een sportruimte, vergaderruimtes, opslagruimtes en een ontspanningsruimte. Het hoge servicelevel binnen dit kantoorgebouw zorgt er voor dat u werkelijk van alle gemakken bent voorzien.

Deze kantoorruimte in Oosterhout is perfect bereikbaar

Het kantoorpand is uitstekend toegankelijk vanaf de Rijkswegen A27 en A59. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat in Oosterhout, hier een rondleiding plannen is zeker de moeite waard!

Diverse kantoorruimte beschikbaar in Oosterhout Koopvaardijweg 2 Oosterhout Nb Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!