Super deal

Utrecht Lage Weide, Atoomweg 50

5 (6)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

(Flex)desks

from € 250 p.m.

Office rooms

from € 1.125 p.m.

Office spaces

from € 17.500 p.m.

Boeiende kantoorruimte te huur aan de Atoomweg nabij de autosnelweg A2 in Utrecht

Aan de Atoomweg in Utrecht is fraaie kantoorruimte te huur. U huurt bij SKEPP eenvoudig een werkplek. Daarnaast zijn er ingerichte kantoorkamers vanaf circa 20 m2 en kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 beschikbaar.

Flexibele of vaste huurtermijn, waar kiest u voor?

U heeft binnen dit kantoorpand de mogelijkheid om kantoorruimte flexibel te huren of om een financieel aantrekkelijk langdurig contract aan te gaan. Het pand is circa 5.000 m2 groot. Let op: er zijn nog slechts enkele kantoorruimten beschikbaar!

All-inclusive werkplekken te huur aan de Atoomweg in Utrecht

U huurt hier een werkplek voor €340,- per maand, terwijl u een kantoorkamer huurt vanaf €680,- per maand. Het vier verdiepingen tellende kantoorpand beschikt over 130 parkeerplaatsen. Het voormalig TCN hoofdkwartier heeft een aantrekkelijke ligging ten opzichte van de Rijksweg A2.

Lekkere koffie mag niet ontbreken op kantoor!

Huurt u hier kantoorruimte, dan kunt u gebruik maken van de voorzieningen en services binnen dit kantoorpand in Utrecht. De receptionisten ondersteunen u, bijvoorbeeld door postverwerking of telefoonbeantwoording. Daarnaast is er vergaderruimte aanwezig en uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein. Toe aan een lekkere kop koffie? Bezoek de koffiecorner!

Plan een rondleiding bij dit kantoor aan de Atoomweg in Utrecht

Zoekt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 20 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 in Utrecht? Neem hier een kijkje door een rondleiding in te plannen bij SKEPP!

6 reviews Atoomweg

Goede koffie en bovenal een hippe werkomgeving. Veel flexibiliteit in huurmogelijkheden.

Wat een tof pand is dit!!

Echt een pand waar alles goed geregeld is.

Werknemers kunnen je overal bij helpen, ideaal.

Fijn dat je 24/7 naar binnen kunt lopen, ook als er verder niemand op locatie is. Soms is het toch wel prettig om 's avonds nog te kunnen werken.

Gaaf kantoorpand!

De medehuurders zijn gezellig en dat maakt het werken ook leuk

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!