Kantoor te huur Hasselt, Ilgatlaan 9

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Hasselt Kroonwinningstraat 9 min. lopen (0,7 km)
 • Treinstation Hasselt 31 min. lopen (2,5 km)
 • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ilgatlaan 9 in Hasselt

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Hasselt!
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt

Met een kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt huur je een kantoorruimte in een volledig gerenoveerd kantoorpand. Het kantoorpand is gelegen aan de groene rand van Hasselt. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum zit je in boomrijke, groene omgeving. In dit kantoorgebouw worden kantoren en flexplekken aangeboden met alle services die daarbij horen. Lees snel verder om nog meer te ontdekken over dit mooie kantoor te huur en ga voor een kantoor in Hasselt.

Huurprijzen

Een eigen kantoorkamer van 18 m2 huur je hier al vanaf €525,- per maand. Deze kantoren zijn volledig ingericht met de nodige meubels. Je hebt hier ook de mogelijkheid om gebruik te maken van moderne print- en scan apparatuur met technische ondersteuning. Een compleet ingerichte flexplek met 24/7 toegang in dit kantoor te huur kost €349,- per maand. De kosten voor de schoonmaak van jouw kantoorruimte zijn inbegrepen in de prijs. Als je wilt vergaderen kun je probleemloos een vergaderruimte huren. Voor de dorstigen onder ons is er overal gratis water beschikbaar in dit businesscenter en kun je genieten van heerlijke koffie in de koffiecorner.

Heerlijke koffie, loungesalons en wandelen in park Ilgat

In dit kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt kun je genieten van een uitgebreide keuze aan koffie in de Douwe Egberts koffiecorner. Het gebruik van de keuken en de diverse loungecorners zitten bij de prijs inbegrepen. Wil je even ontspannen in buiten je kantoorruimte? Ga dan lekker in een loungecorner zitten onder het genot van een kopje koffie of neem een kopje soep op je werkplek. Om je benen te strekken tijdens de pauze kun je eventueel een wandeling maken in het natuurpark Ilgat.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je in dit bedrijvencentrum een kantoorruimte huurt, geniet je als huurder van een goede ligging. Je kantoor te huur is namelijk gelegen op 10 minuten rijden van de E313 die je verzekert van een vlotte verbinding naar Leuven en andere omliggende steden. Je huurt hier een kantoorruimte op 5 minuten rijden van het centrum van Hasselt. De bushalte ligt op een vijftal minuten wandelen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om parkeerruimte te huren.

Kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt

Als jij deze kantoorruimte wilt huren aan de Ilgatlaan in Hasselt kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen met SKEPP. Voor al je vragen kun je terecht bij onze vastgoedconsulenten voor gratis en snel advies. Wil je het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan snel een gratis rondleiding in. Laat dit kantoor te huur niet aan je neus voorbij gaan.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Ik kom hier regelmatig en de ligging is gewoon goed.

Je moet niet het drukke centrum in.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Ilgatlaan 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner