Kantoor te huur Hasselt, Ilgatlaan 9

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ilgatlaan 9 in Hasselt

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: 1.295 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: 995 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt

Met een kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt huur je een kantoorruimte in een volledig gerenoveerd kantoorpand. Het kantoorpand is gelegen aan de groene rand van Hasselt. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum zit je in boomrijke, groene omgeving. In dit kantoorgebouw worden kantoren en flexplekken aangeboden met alle services die daarbij horen. Lees snel verder om nog meer te ontdekken over dit mooie kantoor te huur en ga voor een kantoor in Hasselt.

Huurprijzen

Een eigen kantoorkamer van 18 m2 huur je hier al vanaf €525,- per maand. Deze kantoren zijn volledig ingericht met de nodige meubels. Je hebt hier ook de mogelijkheid om gebruik te maken van moderne print- en scan apparatuur met technische ondersteuning. Een compleet ingerichte flexplek met 24/7 toegang in dit kantoor te huur kost €349,- per maand. De kosten voor de schoonmaak van jouw kantoorruimte zijn  inbegrepen in de prijs. Als je wilt vergaderen kun je probleemloos een vergaderruimte huren. Voor de dorstigen onder ons is er overal gratis water beschikbaar in dit businesscenter en kun je genieten van heerlijke koffie in de koffiecorner. Dit kantoor is erg populair en het aanbod is beperkt dus wees er snel bij om je nieuwe kantoor te huren!

Heerlijke koffie, loungesalons en wandelen in park Ilgat

In dit kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt kun je genieten van een uitgebreide keuze aan koffie in de Douwe Egberts koffiecorner. Het gebruik van de keuken en de diverse loungecorners zitten bij de prijs inbegrepen. Wil je even ontspannen in buiten je kantoorruimte? Ga dan lekker in een loungecorner zitten onder het genot van een kopje koffie of neem een kopje soep op je werkplek. Om je benen te strekken tijdens de pauze kun je eventueel een wandeling maken in het natuurpark Ilgat. 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je in dit bedrijvencentrum een kantoorruimte huurt, geniet je als huurder van een goede ligging. Je kantoor te huur is namelijk gelegen op 10 minuten rijden van de E313 die je verzekert van een vlotte verbinding naar Leuven en andere omliggende steden. Je huurt hier een kantoorruimte op 5 minuten rijden van het centrum van Hasselt. De bushalte ligt op een vijftal minuten wandelen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om parkeerruimte te huren.

Kantoor te huur aan de Ilgatlaan in Hasselt

Als jij deze kantoorruimte wilt huren aan de Ilgatlaan in Hasselt kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen met SKEPP. Voor al je vragen kun je terecht bij onze kantoorexperts voor gratis en snel advies. Wil je het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan snel een gratis rondleiding in. Laat dit kantoor te huur niet aan je neus voorbij gaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Ik kom hier regelmatig en de ligging is gewoon goed.

Je moet niet het drukke centrum in.

J

De koffie was hier echt lekker en de kantoren zijn ruim en mooi :)

P

Ik heb op tijdelijke basis voor één van de bedrijven binnen Office Capital gewerkt.

Absoluut de fijnste werkplek die ik ooit heb gehad. Het is een luxe bedrijvencentrum waarbij aan alle details werd gedacht. Keek er altijd naar uit als ik hier kon werken!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Ilgatlaan 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen