Super deal

Amsterdam Centrum, Nieuwezijds Voorburgwal 296-298

Kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum

Wil jij een gave kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in dit karakteristieke kantoorgebouw. Het kantoorpand heeft een monumentale status sinds 1987 en is volledig gerenoveerd. Door de perfecte ligging, namelijk op een korte loopafstand van de Dam en het Spui, maakt dit een erg populaire locatie. Mede daardoor is deze locatie erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er over maar liefst 6 verdiepingen verschillende kantoorruimten beschikbaar. Het representatieve kantoorpand beschikt over turnkey kantoorunits, die geschikt zijn voor 1 tot en met 8 personen. Voor een kantoorruimte met 4 werkplekken, betaal je een maandelijks bedrag van €2800,-. Is dit te klein en huur je liever een kantoorkamer met 8 werkplekken? Dat kan, hier betaal je €4200,- voor in de maand! Behoefte aan meer ruimte? Deelverhuur is ook een optie. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden.

Glasvezelinternet en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele bijkomende services en faciliteiten. Zo is er op deze locatie razendsnel glasvezelinternet aanwezig, perfect wanneer snel en efficiënt werken bij jou past! Ook heb je de mogelijkheid om te gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimten. Handig wanneer je een meeting hebt met een paar collega’s of een presentatie wil geven voor klanten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk in het centrum van Amsterdam. Alles is op loopafstand bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige terrassen, leuke winkels en de goede restaurants. Zo zit er in dezelfde straat; ‘Grill Restaurant The King’, een echte aanrader! Het kantoorgebouw is makkelijk bereikbaar met de tram en bus. Op een korte loopafstand van slechts 3 minuten is er al een halte te vinden, deze lijn is vervolgens ook aangesloten op het treinstation; Amsterdam Centraal. Reis je met de auto naar je werkplek? Binnen een kwartiertje rijden bereik jij verschillende op- en afritten van de A5, A8 en A10.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum en wil je graag een kijkje komen nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen op een door jou gekozen tijdstip een rondleiding in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Nieuwezijds Voorburgwal 296-298 Nieuwezijds Voorburgwal 296-298 Amsterdam Centrum Toplocation!

1 reviews Nieuwezijds Voorburgwal

Een mooie lichte ruimte waar je comfortabel kunt werken

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!