Super deal

Amsterdam Centrum, Vijzelstraat 68-78

Kantoorruimte huren aan de Vijzelstraat? In één kantoor met Facebook en Uber?

U bent op zoek naar kantoorruimte in het centrum van Amsterdam? Hoe zou u het vinden om kantoorruimte te huren in één pand met bedrijven als Facebook en Uber? SKEPP biedt u de unieke mogelijkheid om hier kantoorruimte te huren!

Een eigen kantoorruimte aan de Vijzelstraat in Amsterdam

Bij SKEPP huurt u hier een werkplek of afgesloten kantoorruimte vanaf 16 m2. Ook is het mogelijk om hier een kantoorruimte op maat te huren vanaf 100 m2. Binnen deze vestiging geldt dat als u een werkplek of kantoorruimte huurt u profiteert van een erg hoog servicelevel, met services als telefoonbeantwoording, postverwerking en receptie. Profiteren van de laagste huurprijs? Huur dan meerjarig op deze locatie!

Prachtige ligging in het hart van Amsterdam

Door de ligging in het levendige centrum van Amsterdam, zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig in de directe omgeving. Door de centrumlocatie is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat in het centrum van Amsterdam? Huren op deze locatie een aanrader! Neem contact op met SKEPP of plan nu alvast uw rondleiding.

Werkplek in hartje Amsterdam? Huur aan de Vijzelstraat! Vijzelstraat 68-78 Amsterdam Centrum Toplocation!

3 reviews Vijzelstraat

Als startende onderneming zijn wij op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Amsterdam.

Als Branding bureau is het belangrijk dat we een kantoor hebben dat aansluit bij het imago van ons bedrijf. Dit kantoorpand is kleurrijk, modern, veel bedrijven zijn gevestigd in dit pand en het is goed bereikbaar. Dit zou een uitstekende optie zijn!

Vriendelijk personeel, creatieve uitstraling en een uitstekende ligging! Helaas wel iets buiten mijn eigen prijsrange.

Heel tof pand en een goede werksfeer

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!