Rent office space Apeldoorn, Linie 580-596

5 (3 reviews)
Facilities
 • Free WiFi
 • Elevator
 • Airconditioning
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting spaces
 • Pantry
 • Internet facilities
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Linie 580-596 in Apeldoorn

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 39 m2
  Rental price: €522 €470 /mo. all-in
  Receive rental information
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 226 m2
  Rental price: €3,212 €2,730 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 308 m2
  Rental price: €4,378 €3,721 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 430 m2
  Rental price: €6,112 €5,195 /mo. all-in
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Linie in Apeldoorn

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Linie in Apeldoorn? Dan is dit pand, uit het bouwjaar 2002 een perfecte locatie om je bedrijf te vestigen. Op deze goede locatie huur je in een pand met een totale gebruiksoppervlakte van 2990 m2 en wat is voorzien van vele services en faciliteiten. Het moderne kantoorgebouw is gevestigd op het kantorencentrum La Bastion, gelegen in Apeldoorn Oost. 

Huurprijzen

Wanneer je hebt besloten om hier een unit te gaan huren, is deelverhuur vanaf 25 m2 mogelijk. Op de 2e en 3e verdieping is er in totaal 423 m2 beschikbaar en op de 4e verdieping in totaal 195 m2. Zo heb je een kantoorkamer van 25 m2 al voor een maandelijks bedrag van €229,- en is een ruimte van 100 m2 €916,- in de maand. Een grote kantoorruimte van 300 m2 kost je €2750,- per maand en de grootste mogelijkheid, de ruimte met een oppervlakte van 423 m2 kun je huren voor een maandelijks bedrag van €3877,-.

Goede beveiliging, pantry en een parkeerplaatst

Buiten de kantoorruimten om zijn er ook vele voorzieningen en faciliteiten aanwezig in het pand aan de Linie in Apeldoorn. Zo kun je na elke werkdag met een gerust hart je spullen laten staan, het hele kantoorgebouw is namelijk beveiligd met een alarmsysteem. Ook een luxe pantry die is voorzien van een spoelbak en vaatwasser is aanwezig en is er de mogelijkheid om bij het pand te parkeren. Voor een maandelijks bedrag van €29,- ben jij verzekerd van een parkeerplaats. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantorencentrum ‘Het Bastion’ is dichtbij het centrum van Apeldoorn gelegen. Verschillende opritten van snelwegen, zoals de; A1 en A50 liggen op 6 minuten rijafstand. Ook met het openbaar vervoer is jouw werkplek makkelijk te bereiken, het treinstation Apeldoorn Osseveld ligt namelijk op 1 minuut loopafstand. In de jonge wijk van Apeldoorn is een winkelcentrum te vinden en is er zelfs een sportschool in de buurt. Alle gemakken zijn binnen handbereik.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Linie in Apeldoorn?

Zie jij jezelf al werken in dit moderne kantoorpand aan de Linie in Apeldoorn? Neem dan nu contact op met een van onze vastgoedconsultants en stel je vragen. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend.


Reviews

Find out what other people said about this location

G

Ik vind het erg prettig om op deze locatie zakenrelaties uit te nodigen.

Door de representatieve entree en vriendelijke receptionisten hebben mijn gasten een vriendelijk ontvangst een een professionele indruk van ons bedrijf. Ook is het erg makkelijk bereikbaar, verschillende snelwegen zijn op een korte afstand gelegen!

M

Zakelijk en een goede bereikbaarheid.

H

Zakelijke uitstraling, iets wat goed aansluit bij wat wij willen uitstralen met ons bedrijf!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Linie 580-596

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen