Rent office space Deventer, Keulenstraat 8

5 (1 reviews)
Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Deventer, Keulenstraat 2 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Deventer Colmschate 38 mins walk (3.1 km)
 • Park 2 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Keulenstraat 8 in Deventer

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 111 m2
  Rental price: €555 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Ben jij opzoek naar een representatieve en moderne kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer? Zoek dan niet verder, dit kantoorgebouw voldoet aan al je eisen. Het kantoorpand is gebouwd in 1999 en heeft momenteel rond de 500 m2 aan kantoorruimte beschikbaar. Je huurt hier een kantoorkamer op een perfecte ligging en ook de faciliteiten en services zijn van hoog niveau. 

Huurprijzen

Op dit moment is er rond de 500 m2 beschikbaar, verdeeld over 4 verdieping. Een kantoorkamer kan je al huren vanaf 25 m2, voor maar €125,- in de maand. Deze kantoorunits zijn de vinden op de 3e verdieping, samen met die van 50 m2. Op de 2e verdieping vind je de grootste beschikbare kantoorruimte, namelijk 146 m2, voor een maandelijks bedrag van €730,-. Wil je graag meerdere kantoorruimten huren of meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je verder bij al je vragen.

Parkeergelegenheid, glasvezel en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keulenstraat in Deventer, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele bijkomende services en faciliteiten. Zo kun je gratis parkeren op het terrein van het object en maak je gebruik van glasvezel. Razendsnel internet zorgt voor snel en efficiënt werken, dat wil toch iedereen? Daarnaast kun je ook gebruik maken van de vergaderruimten, handig wanneer je een meeting hebt of een presentatie wilt geven en dit niet in je eigen kantoorruimte wilt/kan doen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, het is namelijk goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A1 en A50 liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte ligt slechts 49 meter van jouw werkplek af en brengt je vervolgens naar het treinstation Deventer Colmschate. Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van de kantoorlocatie “Het Hanzepark”. Op dit park staan grote bedrijven gevestigd die voornamelijk actief zijn in de dienstverlenende sector.

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer? En ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je jouw toekomstige werkplek met eigen ogen bekijken en beleven. Dit alles doen wij gratis en geheel vrijblijvend, SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer.  


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Wauw, ontzettend strakke kantoorruimtes!

Dit sluit helemaal aan bij de style van onze onderneming.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Keulenstraat 8

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen