Super deal

Arnhem Centrum, Jansbuitensingel 30

5 (17)
 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

(Flex)desks

from € 249 p.m.

Office rooms

from € 749 p.m.

Kantoorruimte te huur aan de Jansbuitensingel te Arnhem

Aan de rand van het centrum van Arnhem wordt binnen dit kantoorpand kantoorruimte te huur aangeboden. Hier huurt u werkplekken in de kantoortuin, volledig ingerichte kantoorkamers vanaf 20 m2 of kantoorruimte op maat tot 500 m2. Het totale vloeroppervlakte van dit kantoorgebouw in Arnhem is 3.228 m2, verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping.

Wilt u een werkplek voor een kortere periode huren? Of een eigen kantoorkamer of kantoorruimte op maat voor een langere periode, of vice versa? U krijgt de flexibiliteit of zekerheid die u zelf wenst. Een eigen werkplek huurt u vanaf €249,- per maand en een kantoorkamer voor 4 personen vanaf €749,- per maand. Flexplekken zijn al beschikbaar vanaf €99,- per maand.

Wanneer u besluit hier te huren, kunt u ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen in dit kantoorpand. Zo is er vergaderruimte, waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarnaast is er een pantry en kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein bij het kantoorgebouw in Arnhem.

De medewerkers van het kantoorpand altijd voor u klaar, om u te ontvangen met een vriendelijke glimlach of om u uit de brand te helpen wanneer u het zakelijk even heel druk heeft. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat? Ga dan eens kijken op uw nieuwe werkplek. Plan een eigen rondleiding in via SKEPP of neem contact op met SKEPP!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Jansbuitensingel in Arnhem Centrum

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Jansbuitensingel in Arnhem Centrum.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation

17 reviews Jansbuitensingel

Fantastische sfeer!

Fijne sfeer, professionele uitstraling, vriendelijke medewerkers, dagelijks een goede lunch. Fijne werkplek!

De verhuurder biedt de mogelijkheid tot rustig en prettig werken, mijn klanten gastvrij te ontvangen, andere ondernemers te leren kennen én een aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen omtrent dingen van huishoudelijke aard.

De verhuurder is er in geslaagd een ideale en uitzonderlijke werkcommunity te creëren voor allerlei soorten ondernemers.

Het lijkt in niets op een tradioneel kantoor. De inrichting is eigentijds, fris gestyled. De lunch (€3,-) is erg lekker met verse producten. Alleen lunchen maar ook gezamenlijk lunchen is mogelijk in een laagdrempelige ambiance waardoor het intergeren met andere ondernemers erg makkelijk gaat. Daarnaast is de verhuurder actief in het organiseren van netwerkborrels, gezamenlijk sporten (Bootcamp) en het organiseren van ontbijtsessies. Een extra luxe zijn de twee grote parkeerplaatsen en de winkels op loopafstand waar je snel even een boodschap tussendoor kunt doen. Wat mij betreft is de verhuurder de leukste werkplek op dit moment!

Een fijn kantoor om te mogen werken, het gebouw is licht, heeft een frisse uitstraling en er is een gezellig en goed restaurant.

De medewerkers van de verhuurder zijn vriendelijk en behulpzaam en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals Bootcamp en op zijn tijd een borrel.

Top locatie!

Leuke mensen, gezelligheid en goede werksfeer onder 1 dak

Super mooie en nette ruimte.

Mega geschikt om felx te werken. Echt een aanrader.

Top locatie.

Ik kom er graag want het is een erg inspirerende plek!

Wij werken nu meer dan een half jaar binnen in dit kantoor.

Een leuk, gezellig, modern en vriendelijke organisatie die ons van alle gemakken voorziet.

Heerlijke plek om te werken, vergaderen en een hapje eten.

Super fijne werkplek op toplocatie!

Rustig, professioneel in een gastvrije en stijlvolle omgeving

Heerlijke dynamische werkomgeving in de stad. Van alle gemakken voorzien.

Dit kantoorpand is een inspirerende werkplek.

Daar hecht ik erg veel waarde aan tijdens het werken en bij het ontvangen van gasten. Er heerst een fijne sfeer en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals ontbijtjes en borrels. Leuke kansen om met de andere ondernemers weer even gezellig bij te kunnen praten. Met een top locatie in Arnhem en goede parkeergelegenheid is dit kantoor in Arnhem een ideale werkplek!

Dit is echt top!

Super werklocatie met een hele gezellige sociale ruimte

De foto's zeggen niks teveel, prachtige ruimte

Prachtig kantoorpand met mooie inrichting

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!