Rent office space Arnhem Centrum, Jansbuitensingel 30

5 (17 reviews)
Facilities
 • Mail processing
 • Airconditioning
 • Elevator
 • Free WiFi
 • Storage space
 • Parking facility
 • Flex desks
 • Postal address
 • Bicycle storage
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting spaces
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Jansbuitensingel 30 in Arnhem Centrum

Availability updated:
Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €278 €250 /mo.
  Receive rental information
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 4 Persons
  Rental price: €1,000 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 10 Persons
  Rental price: €2,500 /mo. all-in
  Receive rental information
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 543 m2
  Rental price: €10,500 /mo. all-in
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte te huur aan de Jansbuitensingel te Arnhem

Aan de rand van het centrum van Arnhem wordt binnen dit kantoorpand kantoorruimte te huur aangeboden. Hier huurt u werkplekken in de kantoortuin, volledig ingerichte kantoorkamers vanaf 20 m2 of kantoorruimte op maat tot 500 m2. Het totale vloeroppervlakte van dit kantoorgebouw in Arnhem is 3.228 m2, verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping.

Wilt u een werkplek voor een kortere periode huren? Of een eigen kantoorkamer of kantoorruimte op maat voor een langere periode, of vice versa? U krijgt de flexibiliteit of zekerheid die u zelf wenst. Een eigen werkplek huurt u vanaf €249,- per maand en een kantoorkamer voor 4 personen vanaf €749,- per maand. Flexplekken zijn al beschikbaar vanaf €99,- per maand.

Wanneer u besluit hier te huren, kunt u ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen in dit kantoorpand. Zo is er vergaderruimte, waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarnaast is er een pantry en kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein bij het kantoorgebouw in Arnhem. 

De medewerkers van het kantoorpand altijd voor u klaar, om u te ontvangen met een vriendelijke glimlach of om u uit de brand te helpen wanneer u het zakelijk even heel druk heeft. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat? Ga dan eens kijken op uw nieuwe werkplek. Plan een eigen rondleiding in via SKEPP of neem contact op met SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

J

Fantastische sfeer!

R

Fijne sfeer, professionele uitstraling, vriendelijke medewerkers, dagelijks een goede lunch.

Fijne werkplek!

Anonymous

De verhuurder biedt de mogelijkheid tot rustig en prettig werken, mijn klanten gastvrij te ontvangen, andere ondernemers te leren kennen én een aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen omtrent dingen van huishoudelijke aard.

J

De verhuurder is er in geslaagd een ideale en uitzonderlijke werkcommunity te creëren voor allerlei soorten ondernemers.

Het lijkt in niets op een tradioneel kantoor. De inrichting is eigentijds, fris gestyled. De lunch (€3,-) is erg lekker met verse producten. Alleen lunchen maar ook gezamenlijk lunchen is mogelijk in een laagdrempelige ambiance waardoor het intergeren met andere ondernemers erg makkelijk gaat. Daarnaast is de verhuurder actief in het organiseren van netwerkborrels, gezamenlijk sporten (Bootcamp) en het organiseren van ontbijtsessies. Een extra luxe zijn de twee grote parkeerplaatsen en de winkels op loopafstand waar je snel even een boodschap tussendoor kunt doen. Wat mij betreft is de verhuurder de leukste werkplek op dit moment!

K

Een fijn kantoor om te mogen werken, het gebouw is licht, heeft een frisse uitstraling en er is een gezellig en goed restaurant.

De medewerkers van de verhuurder zijn vriendelijk en behulpzaam en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals Bootcamp en op zijn tijd een borrel.

M

Top locatie!

Leuke mensen, gezelligheid en goede werksfeer onder 1 dak

S

Super mooie en nette ruimte.

Mega geschikt om felx te werken. Echt een aanrader.

J

Top locatie.

Ik kom er graag want het is een erg inspirerende plek!

S

Wij werken nu meer dan een half jaar binnen in dit kantoor.

Een leuk, gezellig, modern en vriendelijke organisatie die ons van alle gemakken voorziet.

R

Heerlijke plek om te werken, vergaderen en een hapje eten.

D

Super fijne werkplek op toplocatie!

S

Rustig, professioneel in een gastvrije en stijlvolle omgeving

R

Heerlijke dynamische werkomgeving in de stad.

Van alle gemakken voorzien.

L

Dit kantoorpand is een inspirerende werkplek.

Daar hecht ik erg veel waarde aan tijdens het werken en bij het ontvangen van gasten. Er heerst een fijne sfeer en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals ontbijtjes en borrels. Leuke kansen om met de andere ondernemers weer even gezellig bij te kunnen praten. Met een top locatie in Arnhem en goede parkeergelegenheid is dit kantoor in Arnhem een ideale werkplek!

J

Dit is echt top!

Super werklocatie met een hele gezellige sociale ruimte

B

De foto's zeggen niks teveel, prachtige ruimte

L

Prachtig kantoorpand met mooie inrichtingYour general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Jansbuitensingel 30

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen