Super deal

Arnhem IJsseloord, Vlamoven 34

6826TN Arnhem IJsseloord

4 (3)
  • Internet

  • Meeting space

  • Parking

Flexibele kantoorruimte huren in Arnhem-Oost!

Zoekt u kantoorruimte in Arnhem-Oost? Dit kantoorpand biedt uw uitkomst. Een kantoorkamer vanaf 12 m2? Of toch een kantoorruimte op maat, groter dan 100 m2? Hier vindt u het allemaal. Naast kantoorruimte, ook vergaderruimte aanwezig.

Huurtermijnen kunnen aansluiten op uw wensen. Wanneer u graag voor een korte periode kantoorruimte huurt, is het mogelijk om flexibel te huren. Liever meer zekerheid? Huur hier in Arnhem voor een lange periode. Een vaste, langere huurtermijn levert regelmatig financieel voordeel op.

Iedere ondernemer heeft zo zijn of haar wensen qua voorzieningen. Binnen dit kantoorpand vindt u diverse faciliteiten, die aantrekkelijk zijn voor u. Printen is mogelijk, koffie vindt u in de koffiecorner en uw auto parkeert u op het parkeerterrein. Verder is er een bemande receptie en u kunt gebruik maken van een pantry. De bereikbaarheid is uitstekend, gezien de ligging nabij uitvalswegen en de snelweg A12.

Niet geheel onbelangrijk, de huurprijzen: een kantoorunit van 12 m2 huurt u al voor €276,- all in per maand. Goedkoop kantoorruimte huren in Arnhem? Zoek dan niet verder en plan een rondleiding in via SKEPP. Een rondleiding is geheel vrijblijvend en u krijgt zo een goed beeld van uw nieuwe werkomgeving.

Werken in een groene omgeving! Werkplek huren in Arnhem Vlamoven 34 Arnhem IJsseloord Toplocation!

3 reviews Vlamoven

Betaalbare kantoorruimte in Arnhem.

Tip: de inrichting mag iets moderner en zakelijker.

Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst

Prima kantoorruimten met voldoende daglicht

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!